RASPUCAN JE

VIDEO Zabio i Ante Budimir, i to fenomenalan gol! Hoće li mu Dalić nakon ovoga dati priliku?

LaLiga - Osasuna v FC Barcelona
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/2
Autori: vecernji.hr, Hina
05.10.2024.
u 18:48

Budimir je zabio fantastičan gol. Uzeo je loptu taman na rubu šesnaesterca, a onda se oslobodio čuvara i lijevom nogom zabio u suprotan kut vratara

U dvoboju 9. kola Španjolske lige Getafe i Osasuna su odigrali 1-1, a gol za goste je zabio hrvatski reprezentativac Ante Budimir. Budimir je u 60. minuti je postigao gol na asistenciju Bryana Zaragoze te tako donio izjednačenje i bod svojoj momčadi na gostovanju u predgrađu Madrida. Budimiru je to četvrti gol u prvenstvu, a dva je postigao u prošlom kolu lideru Barceloni.

Dva je pogotka Budimir nedavno zabio u dvoboju Osasune i Barcelone te je već tada ponovno skrenuo pozornost na sebe. Danas je samo potvrdio da je u itekakodobroj formi. Pitanje je hoće li mu nakon već četvrtog prvenstvenog gola ove sezone priliku dati i izbornik Zlatko Dalić u redovima naše reprezentacije. Sva četiri pogotka Budimir je dao između dva okupljanja reprezentacije te ga se sada s pravom može nazvati našim najubojitijim napadačem.

BUDIMIROV GOL POGLEDAJTE OVDJE

Budimir je zabio fantastičan gol. Uzeo je loptu taman na rubu šesnaesterca, a onda se oslobodio čuvara i lijevom nogom zabio u suprotan kut vratara.

Osasuna je peta s 15 bodova, a vodi Barcelona s 21 bodom.

Ključne riječi

Komentara 2

VO
volimnju
20:09 05.10.2024.

nije konstantan. svaku desetu utakmicu zabije

Avatar Žuti
Žuti
18:58 05.10.2024.

Dalić više voli islužene igrače. Što manje snage, što manje sape, što manje svega... Samo da je iskusan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije