BILO JE NAPETO

VIDEO Zagreb je doslovno gorio! Pogledajte kako su navijači 'rasturili' gradski autobus

Screenshot TikTok
18.12.2022.
u 11:15

Burno je bilo sinoć na zagrebačkim ulicama tijekom proslave brončane medalje Modrića i društva

Tisuće razdraganih navijača slavili su veliku pobjedu Hrvatske diljem svijeta i naravno Lijepe naše. Podsjetimo, vatreni su slavili 2:1 protiv Maroka pogocima Joška Gvardiola i Mislava Oršića i tako osvojili svjetsku broncu u Kataru. Nesvakidašnja scena dolazi iz zagrebačkog kvarta Dubrava, koji je doslovno gorio, a opasno se njihao autobus. 

Okupljena masa je slavila pobjedu Dalićevih izabranika, a na putu im se našao i gradski autobus koji je ipak ostao čitav. 

- Najmirnija noć u Dubravi - sarkastičan je bio jedan komentar. 

- Jadan vozač

- Ne mogu dočekati proslavu kada osvojimo svjetsko prvenstvo

- Prosječna mirna noć u Dubravi - samo su neki od komentara

@velicc__ #dubravageto #fyp #hrvats #bronca ♬ original sound - Velicc__

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

SA
sasha68
10:10 19.12.2022.

opet ljevičari vode program, uzeli onu tu-ku da se dere stalno da ne mogu zapljeskati Daliću na govoru i da prekida ,,lijepa li si.. džabe vam, sto više vi napadate, mi sve više volimo-pa nastavite slobodno mamu-vam-vasu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije