jasna poruka

Srpski analitičar kaže da smo pokradeni: Katarani su sudili protiv Hrvata, nećemo se lagati

Screenshot RTS
18.12.2022.
u 10:05

'Da su htjeli pravdu, pravog suca bi doveli. Ako ovo nije penal, ja stvarno ne znam što oni sjede u VAR-u?'

Rade Bogdanović je u fokus javnosti došao komentirajući utakmice iz studija srpskog RTS-a, a ovog puta smatra kako su katarski suci bili protiv Hrvatske. Bivši nogometaš sarajevskog Željezničara, njemačkog Werdera iz Bremena i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, zajedno s ekspertom za suđenjem Dejanom Nedićem, kaže kako smo ozbiljno oštećeni.  Neiskusni i potkapacitirani katarski sudac Abdulrahman Al-Jassim u 73. minuti je propustio dosuditi penal za Hrvatsku, nakon što je Sofian Amrabat u svom kaznenom prostoru faulirao Joška Gvardiola u šesnaestercu golu Maroka.

VAR se na veliko iznenađenje također nije oglasio i tako je Hrvatska ozbiljno oštećena, stoper Leipziga i naši nogometaši nisu mogli vjerovati da nije suđen udarac s bijele točke. 

- Tek kad smo vraćali snimku, vidjeli smo trzaj, ali to se u prijenosu nije vidjelo. To je gotovo, to je morao svirati, to je jasna greška. Mislim da je Amrabatov start na Gvardiolu bio ne samo za penal nego i crveni karton - prokomentirao je Bogdanović a onda dobacio Nediću:

- Profesore, VAR je fenomenalna stvar, ali ljudski faktor uvijek odlučuje o svemu. 'Zašiljili' su protiv Hrvata i stavili suca iz Katara da šilji za njih, nemojmo se 'folirati'. Da su htjeli pravdu, pravog suca bi doveli. Ako ovo nije penal, ja stvarno ne znam što oni sjede u VAR-u?

Srećom za vatrene, ovaj trenutak nije odlučio utakmicu i slavili smo velikih 2:1 te osvojili brončanu medalju na katarskom SP-u.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

KI
kizz1
10:33 18.12.2022.

Neka "stručnjak" analizira svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije