IZ CIBONE PORUČuju

Voljeli bismo postati košarkaška sekcija NK Dinamo

Cibona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
24.02.2014.
u 23:08

Domagoj Čavlović sigurno ima na umu stvaranje zajedničke suvenirnice najjačih zagrebačkih klubova

Dinamo i Cibona dva su kluba bratska. Ili bi to trebali postati u dogledno vrijeme ako se ostvare svi planovi mladog i ambicioznog Cibonina direktora Domagoja Čavlovića.

Zasad nije riječ o obnovi one ideje tvorca Cibone Mirka Novosela po kojoj je njegovo sportsko čedo trebalo postati košarkaškom sekcijom Nogometnog kluba Dinama, po uzoru na španjolske nogometne velikane Real i Barcelonu.

Suradnja na više razina

– Nismo zasad išli tako daleko, no u ovoj situaciji takvo što za nas bi bilo odlično rješenje. S obzirom na to što je sve napravio za Cibonu, Mirko Novosel je bio veliki biznismen. Ideja je sada da se spoje dva najveća sportska brenda u gradu, a suradnja bi se odvijala na više razina. Jedna bi bilo zajedničko nastupanje naših igrača u javnosti – iznio je Domagoj Čavlović.

S obzirom na to da je Čavlović prije Cibone radio u Hokejskom klubu Medveščaku, gdje je sudjelovao u stvaranju “fan shopa”, mladi marketinški stručnjak sigurno ima na umu stvaranje zajedničke suvenirnice najjačih zagrebačkih klubova. No, na umu mu je i konkretna novčana pomoć koju se nije stidio zatražiti.

Plavi izašli u susret

– U studenome prošle godine, kada smo bili u najvećoj krizi, zamolio sam Dinamo za posudbu novca u visini jednomjesečne plaće naše momčadi i oni su nam izašli u susret. Tada je to bila dvostruko veća svota no što je danas jer su nam se odlaskom dvojice Amerikanaca, Žižića i trenera Spahije troškovi za plaće prepolovili. To je tada bila posudba, a hoće li se pretvoriti u nešto drugo, zasad ne znam.

Prve naznake suradnje Dinama i Cibone vidjele su se još prije tri godine.

– Dinamo nam je prvi put pomogao samoinicijativno kada je trener bio Joke Vranković i kada bez te novčane injekcije ne bismo mogli registrirati igrače i nastupati u ABA ligi jer smo bili blokirani. Da toga nije bilo, ničega ne bi bilo poslije – podsjetio je Čavlović.

>> Dinamo pomaže vukovima, postao i Cibonin sponzor

Komentara 6

IN
Ineboimorejeplavo
08:37 25.02.2014.

Bravo Dinamo, bravo Mamici i neka pate jalni i dizac tegova

Avatar comandante
comandante
14:28 25.02.2014.

Ponižavanju nikad kraja, najprije zaštitarska sekcija a sada Mamićeva, imate li ponos?? Znate li vi koga igrom nesretnih slučajeva zastupate nesposobnjakovići poltronski??? To je velika Cibona, sta ste to napravili od nje kamenjari podrepaški!!!

Avatar comandante
comandante
14:30 25.02.2014.

Mirko Novosel je isao u Dinamo samo sa jednim ciljem, da mazne lovu, u tome je i uspio kao dobrim dijelom i u Ciboni dok ga nije Šajber potjerao. Ipak čovjek je stvorio Cibonu bez obzira što je volio zamrčiti lovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije