PRIJATELJSKA UTAKMICA

Vratio se: Suarez s dva gola najavio El Clasico

Uruguay's Luis Suarez celebrates scoring his team's second goal against England during their 2014 World Cup Group D soccer match at the Corinthians arena in Sao Paulo June 19, 2014.  REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL  - Tags: SOCCER SPORT WORLD CUP TPX IMAGE
Reuters/PIXSELL
13.10.2014.
u 20:09

Suarez je prvo zabio u 57. minuti, a onda devet minuta kasnije sjajnim lobom povisio na 2:0. Konačni rezultat postavio je Jonathan Rodriguez tri minute prije kraja.

Luis Suarez se s dva gola vratio nogometu nakon što je zaradio Fifinu suspenziju zbog ugriza talijanskog braniča Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu. Napadač Urugvaja u strijelce u strijelce se upisao na gostovanju kod Omana u prijateljskoj utakmici (3:0).

Suarez je prvo zabio u 57. minuti, a onda devet minuta kasnije sjajnim lobom povisio na 2:0. Konačni rezultat postavio je Jonathan Rodriguez tri minute prije kraja.

Podsjetimo, Suarez je kažnjen s četiri mjeseca zabrane, ali mu je naknadno dozvoljeno igrati prijateljske utakmice. Suspenzija mu istječe 24. listopada što znači da će dan kasnije igrati El Clasico između Barcelone i Reala.

>> Ronaldo odbio primiti nagradu sa Suarezom?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije