SVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO Ulaznice u prodaji od 28. prosinca

Vrlo su male nade za kupnju ulaznica za SP

NOG-karte-txt.jpg
import
23.12.2005.
u 18:56

ZAGREB - Ne nadajte se uzalud, do ulaznice za Svjetsko nogometno prvenstvo teško ćete doći. Prijave za kupnju ulaznica počet će 28. prosinca i trajat će do 4. siječnja. I to samo preko interneta (osim za invalide koji se trebaju javiti izravno u Hrvatski nogometni savez). U tom razdoblju valja se prijaviti za kupnju ulaznica, i to ne samo za utakmice u skupini (s Brazilom, Japanom i Australijom) već i za dalje, za osminu finala, četvrtfinale, polufinale i finale. I to je jedini način da dobijete šansu da dođete do ulaznice za SP, drugog načina nema. I kasnije prodaje neće biti.

Dakle, preko web-stranice Hrvatskoga nogometnog saveza (www.hns-cff.hr) moći ćete pronaći link za prodaju ulaznica koji će vas odvesti do Fife i obrasca koji morate točno popuniti. Obrazac će biti na hrvatskom jeziku i potrebno je ispuniti sve tražene podatke. A onda će Fifa kompjutorskim ždrijebom odlučiti tko će moći kupiti ulaznice, a bit će mu naplaćene s kreditne kartice. Svaka osoba može tražiti najviše četiri ulaznice, a za najjefitiniju kategoriju samo dvije ulaznice.

Kako će u prodaji za običan puk biti vrlo malo ulaznica, ne treba se nadati da će se do tog dragocjenog papirića lako doći. Jer, ulaznica je premalo, procedura je očito prilično zamršena. I bit će prava muka do njih doći. Kad je ili ako je kupite, ne možete je ni preprodati. Svaka će biti na ime i samo posebno opravdanim razlozima, izravno kod Fife, može se promijeniti ime na ulaznici. Bolje je i ne pokušavati. Tako neće biti ni prodaje ulaznica na crno. Uostalom, ulaznicu morate čuvati do kraja utakmice, jer bez nje nećete moći ni izaći sa stadiona. U svakom slučaju, krenite 28. siječnja na internet i okušajte sreću u potjeri za ulaznicama. Ne nadajte se previše, jako malo bit će ih u prodaji kad se namire sponzori, HNS, igrači...


Kranjčar računa na dinamovce

Hrvatska reprezentacija 25. siječnja putuje u Hong Kong, gdje će prvo igrati protiv J. Koreje. Kako igrači iz Njemačke, Italije i Belgije vjerojatno neće moćei putovati, izbornik Kranjčar morat će sastaviti alternativnu reprezentaciju. - Igrat će igrači iz Austrije, Ukrajine i Hrvatske. Računam na igrače Dinama, pa Hajduka... - kaže Kranjčar. Radi toga nije sretan trener plavih Josip Kuže, jer će tijekom priprema ostati bez ključnih igrača. (rj)


Ulaznice

4901 Za tri utakmice u skupini u prodaji će za “običan” narod biti samo toliko ulaznica, veći dio ipak će ići HNS-u, sponzorima, klubovima
2556 Za prvu našu utakmicu na SP-u s Brazilom toliko će ulaznica biti u slobodnoj prodaji
786 Za utakmicu s Japanom u Nurnbergu samo će toliko ulaznica biti u ponudi za kupnju
1559 Za odlučujući susret s Australijom bit će preko interneta ponuđeno samo toliko dragocjenih papirića

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije