Laverov kup

Wimbledonski pobjednik: Đoković mi je rekao da neće igrati

Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
18.07.2017.
u 17:50

Kao Đokovića zamjena spominju se Marin Čilić i Stanislas Wawrinka

Roger Federer organizira u Pragu humanitarni teniski turnir Laver kup. Osmerostruki wimbledonski pobjednik predvodit će Europu u meču protiv ostatka svijeta koji će se od 22. do 24. rujna u glavnom gradu Češke.

U selekcijama će biti po šest igrača, četvorica su osigurala svoje sudjelovanje po plasmanu na ATP listi, a ostalu dvojicu izabrat će izbornici.

Roger Federer
1/18

- Đoković mi je rekao da neće igrati jer očekuje rođenje drugog djeteta. Još čekam odgovor Andyja Murraya, a bilo bi sjajno da potvrdi dolazak - rekao je Roger Federer, koji je prošlog vikenda trijumfom u Wimbledonu osvojio 19. Grand Slam naslov u karijeri.

Europsku selekciju vodi švedska legenda Björn Borg, a suparničku momčad Amerikanac John McEnroe. Kao Đokovića zamjena spominju se Marin Čilić i Stanislas Wawrinka.

U Borgovoj selekciji su osim Rogera Federera još Rafael Nadal, Dominic Thiem i Tomaš Berdych a očekuje se još potvrda Andyja Murraya. U selekciji McEnroea trebali bi biti Kei Nishikori, Miloš Raonić, Jack Sock, Nick Kyrgios i John Isner, a šestog igrača još traži.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:27 19.07.2017.

Ćilić bi mogao humanitarno zaplakati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije