Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI LIGE PRVAKA

Zagreb dobio novog sponzora, logo na dresu znači da nije mali iznos

Zagreb
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
27.09.2023.
u 07:41

– Vjerujem da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo, a krajnji je rezultat vrhunski jer riječ je o dva kolektiva koji su svaki na svom polju perjanice svoga posla u Hrvatskoj.

Rukometaši Zagreba dobili su uoči 3. kola skupine A Lige prvaka novog sponzora. Riječ je o tvrtki Kemokop d.o.o s kojom je potpisan ugovor na dvije godine. Kemokop d.o.o. je tvrtka koja se prvobitno bavila prijevozom i prodajom kemikalija, a tijekom godina ponajviše se orijentirala na gospodarenje opasnim otpadom.

– Vjerujem da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo, a krajnji je rezultat vrhunski jer riječ je o dva kolektiva koji su svaki na svom polju perjanice svoga posla u Hrvatskoj. Od ove sezone rukometaši Zagreba na dresu će nositi i logo naših novih prijatelja i partnera, a vjerujem da će im to biti dodatni vjetar u leđa na putu do ostvarivanja najviših ciljeva – rekao je Vedran Šupuković, direktor kluba.

Na koji je iznos potpisan ugovor?

– To je poslovna tajna, ali ako će logo tvrtke biti na dresu, treba znati da nije riječ o malom iznosu – zaključio je Šupuković.

Nenad Lovrić, direktor Kemokopa, istaknuo je:

– Za nas u Kemokopu rukomet nije samo sport, nego strast koju smo njegovali od mladosti. Ponosni smo što možemo biti dio priče RK Zagreba, najtrofejnijeg rukometnog kluba u Hrvatskoj, i nadamo se da će naša potpora doprinijeti još većim uspjesima na terenu. 

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Harakan
11:44 27.09.2023.

Džabe sponzor da je on Jeff Bezos kad je sistem treniranja kluba i proizvodnje igrača u banani. već godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije