'IDEMO HRVATSKA'

Zagrebačka banka podržala vatrene: Zgrada dobila kockasto ruho, napravili i transparent podrške

Zagrebačka banka
01.12.2022.
u 14:28

Hrvatska danas od 16 sati igra ključnu utakmicu za prvo mjesto u skupini protiv uzdrmane ekipe Belgije

Zagrebačka banka na Trgu bana Jelačića u Zagrebu spremno dočekuje današnju utakmicu Hrvatska - Belgija. Zgrada Gradske štedionice tako je dobila kockasto ruho, objavljeno je u priopćenju, a fotografije su već preplavile i društvene mreže. Transparentom „Idemo Hrvatska“ na glavnom trgu Zagrebačka banka pridružila se porukama podrške hrvatskoj reprezentaciji.

Hrvatska danas od 16 sati igra ključnu utakmicu za prvo mjesto u skupini protiv uzdrmane ekipe Belgije. Pobjedom bi naša momčad mogla izborili čelnu poziciju i, nadajmo se, lakšeg suparnika u osmini finala svjetskog prvenstva.

Večernji i njegov reporter iz Katara, Tomislav Dasović, doznali su sastav za današnji okršaj protiv crvenih vragova, a pravi raritet je činjenica da Zlatko Dalić nije ništa mijenjao u odnosu na prošlu utakmicu kada su slavili pobijedivši Kanadu.

>> VIDEO Bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović pridružila se hrvatskim navijačima na ulicama Dohe, nosila zastavu i skandirala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije