VEČERAS NA MAKSIMIRU

Zajec dao svoju prognozu utakmice Dinama i PAOK-a: 'Moje srce pripada Dinamu, ali...'

Velimir Zajec dao izjavu nakon uvjerljive pobjede liste Dinamovo proljeće
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
07.03.2024.
u 16:37

"Dinamo je nedavno odigrao jako dobro obje utakmice protiv Betisa i prošao dalje. Danas prije svega očekujemo dobru utakmicu", rekao je Velimir Zajec govoreći o šansama Dinama da izbori četvrtinu finala Konferencijske lige

Dinamo će večeras u 21 sat otvoriti osminu finala Konferencijske lige utakmicom na stadionu Maksimir protiv PAOK-a. Nakon fantastične pobjede u Sevilli i izbacivanja Real Betisa, plavi će pokušati napraviti još jedno iznenađenje i ovoga puta izbaciti grčkog velikana. Susret na Maksimiru je izvrsna prilika da momčad Sergeja Jakirovića stvori rezultat koji će im dati dobru priliku za slavlje na kultnoj Toumbi.

Za grčku Gazzettu je utakmicu najavio Velimir Zajec, legendarni igrač Dinama i Panathinaikosa. Obzirom na godine života u Ateni dobro je poznat tamošnjim medijima i vlada grčkim jezikom. Također, bio je jedan od igrača koji su zabili u velikoj pobjedi Dinama nad Olympiacosom (5:1) u Europa kupu 1977/78. godine. Bio je to posljednji put kada su plavi izbacili grčki klub iz nekog europskog natjecanja.

GALERIJA Početak proljeća u Dinamu: Lista Velimira Zajca pobijedila u izborima za skupštinu!

Velimir Zajec dao izjavu nakon uvjerljive pobjede liste Dinamovo proljeće
1/18

"Obje ekipe su jako dobre. Dobro poznajemo PAOK. Dinamo je nedavno odigrao jako dobro obje utakmice protiv Betisa i prošao dalje. Danas prije svega očekujemo dobru utakmicu. Momčadi su jako blizu po razini kvalitete, odlučivat će detalji", rekao je Zajec pa se osvrnuo i na izbore u Dinamu:

"Imali smo prve, a u nedjelju ćemo imati i druge. Vidjet ćemo što će se dogoditi. U prvim sam s lakoćom osvojio 90 posto glasova jer protivnik nije bio tako snažan. Sada je to znatno teže jer nekoliko ljudi mora prijeći na našu stranu. To je dosta teško."

VEZANI ČLANCI:

Naposljetku je otkrio tko je njegov favorit za prolaz u četvrtinu finala Konferencijske lige. "Teško, baš teško pitanje. Moje srce pripada Dinamu i govori mi da će Dinamo proći, ali jako poštujem PAOK", zaključio je Zajec. Dinamu na ruku ide i to što grčki klub u Zagreb dolazi desetkovan, s nekoliko važnih izostanaka u obrani i napadu. Više o tome možete pročitati OVDJE.

VIDEO 7 ključnih pitanja: Ovo je sve što trebate znati o predsjedničkim izborima u Dinamu

Komentara 2

FR
freeshooter
17:20 07.03.2024.

...meni Zeko nekako više dođe kao legenda/maskota kluba, nikako kao poslovni čovjek, daleko je on od toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije