PREDSJEDNIK PLAVIH

Zajec: Sramota je da Dinamo na ovakvom stadionu igra Ligu prvaka. Novcem moramo srediti klub

Zagreb: Ždrijeb lige prvaka sa zanimanjem se pratio u Maksimiru
Goran Stanzl/PIXSELL
29.08.2024.
u 19:54

- Naš sportski direktor Marko Marić, koji je otišao na ždrijeb, nije baš najsretniji. Dobili smo jake protivnike, ali i protivnike koje u našem dobrom stanju možemo pobijediti - poručio je Zajec.

Nogometaši zagrebačkog Dinama u novom će formatu Lige prvaka ove jeseni igrati protiv Bayerna iz Muenchena, Borussije iz Dortmunda, Arsenala, Milana, Celtica, Salzburga, Monaca i Slovana iz Bratislave, odlučeno je ždrijebom u Monte Carlu u četvrtak.

- Naš sportski direktor Marko Marić, koji je otišao na ždrijeb, nije baš najsretniji. Dobili smo jake protivnike, ali i protivnike koje u našem dobrom stanju možemo pobijediti. Nadam se da ćemo osvojiti koji bod, a možda i proći dalje. Naša momčad je dobra, ne vjerujem da se možemo puno pojačati i takvi smo kakvi smo. Protiv Qarabaga smo pokazali koliko dobro možemo igrati - smatra Velimir Zajec.

VEZANI ČLANCI:

- Sigurno da je to jedan dobar komad novaca. Moramo srediti klub, to je bilo obećanje i to ćemo sigurno napraviti. Jedino nam ostaje stadion, koji smo obećali, ali ne znam kako će se završiti. Sramota je da Dinamo igra na ovakvom stadionu, ne znam kako će se osjećati veliki klubovi kad dođu ovdje - rekao je Zajec. 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Stradun
Stradun
20:52 29.08.2024.

Gospon Zajec, nađite jakog pokrovitelja , dignite kredit i počnite graditi.............. I

PR
prajdali100
22:13 29.08.2024.

Ako čekate senfa i njegove nikada ga nećete dočekati.Pa nađite sponzora,nađite interes,dignite kredit i napravite više taj hebeni stadion.

DU
Dus
22:20 29.08.2024.

Na kraju dali je sramota na klubu ili gradu ako klub ima želju da sam napravi stadion a grad mu neda zemlju makar u najam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije