TRENER PLAVIH

Jakirović nakon ždrijeba Lige prvaka otkrio koje su šanse Dinama

Zagreb: Ždrijeb lige prvaka sa zanimanjem se pratio u Maksimiru
Goran Stanzl/PIXSELL
29.08.2024.
u 19:45

- Koliko treba bodova za prolazak? Ne znam. Mislim da pola nas ovdje ne zna što se zapravo događa. Vidjet ćemo kako će to natjecanje ići, pa ćemo znati koliko bi bodova trebalo, ali samo polako.

Nogometaši zagrebačkog Dinama u novom će formatu Lige prvaka ove jeseni igrati protiv Bayerna iz Muenchena, Borussije iz Dortmunda, Arsenala, Milana, Celtica, Salzburga, Monaca i Slovana iz Bratislave, odlučeno je ždrijebom u Monte Carlu u četvrtak.

- Zadovoljan sam ždrijebom jer je ovo Liga prvaka. Kad Cristiano Ronaldo kaže da se naježi kad čuje himnu, to znači da je to vrh natjecanje. Ne mogu reći da sam nekog lakšeg želio jer su to sve vrhunske ekipe. Sa svima ćemo se potući, da vidim gdje smo na tom nivou, a ima i ekipa s kojima smatram da možemo igrati i da će biti 50-50. Pa da vidimo koliko bodova možemo uzeti - rekao je Sergej Jakirović poslije ždrijeba.

VEZANI ČLANCI:

- Salzburg, Celtic, Slovan, možda i Monaco. Ne mogu sad iz glave reći, kad budemo skautirali, bit ćemo pametniji, ali smatram da se s tim ekipama može igrati - kaže o Dinamovim šansama. 

- Koliko treba bodova za prolazak? Ne znam. Mislim da pola nas ovdje ne zna što se zapravo događa. Vidjet ćemo kako će to natjecanje ići, pa ćemo znati koliko bi bodova trebalo, ali samo polako. Idemo iz utakmice u utakmicu, uživati. Rekao sam dečkima prije uzvrata protiv Qarabaga da se sjete što smo sve prošli da bismo došli na 90 minuta od Lige prvaka. Napatili smo se i sad moramo uživati.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:18 29.08.2024.

Kao navijač Hajduka (ne tupan, nego navijač) želim sve najbolje Dinamu, ali bit će jako, jako teško.

MI
miliša
19:55 29.08.2024.

Piše Jutarnji "Modri izbjegli Zvezdu.".. Ne ne i ne Zvezda je izbjegla Modre...

ZE
zeljac123
20:44 29.08.2024.

Hvala normalnim navijačima drugih klubova što podržavaju Dinamo u Europi.Slažem se da bu bilo teško,ali mogli bi ugodno iznenaditi.Svega bu bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije