Dirnulo ga

Zanoški: Drago mi je što navijači shvaćaju da nisam kriv...

'06.03.2012., Ledena dvorana Doma sportova, Zagreb - Prva utakmica doigravanja EBEL lige. Medvescak - Klagenfurt. Tucnjava igraca. Tom Zanoski. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
19.12.2012.
u 22:19

– Ne znam kako ću moći igrati protiv svog Medveščaka, plašim se te utakmice, bit će mi neizmjerno teško – poručio je Tomi najavljujući dolazak njegova KAC-a 4. siječnja u Zagreb.

Tomija Zanoškog jako se dojmila potpora navijača na utakmici Medveščaka s Innsbruckom.

– Čim su mi navijači počeli skandirati, odmah mi se javila obitelj iz Zagreba, prijatelji su mi slali SMS poruke, video... Jako me to dirnulo, hvala navijačima što su me tako podržali. Teška mi je ova cijela situacija i zato mi je drago da navijači shvaćaju što se zaista dogodilo, da nisam kriv – poručio je Zanoški.

U Ledenu će Tomi doći vrlo brzo, 4. siječnja kada Klagenfurt gostuje u Zagrebu.

– Ne znam kako ću moći igrati protiv svog Medveščaka, plašim se te utakmice, bit će mi neizmjerno teško – poručio je Tomi.

Bit će baš zanimljivo kako će ga dočekati publika...

Komentara 3

LI
liliZG
12:07 20.12.2012.

Publika će biti na nivou....o tom ne treba dvojiti.....

JA
JackRussell
21:50 20.12.2012.

Pogledajte ovu sliku, taj bijes u njemu, najobičniji huligan...i bolje da je otišao!

BS
bstrabi2
12:56 21.12.2012.

Zanovšek je prodana duša.I u Zagrebu bolje da ne igra.Jer če čuti samožvižduke.Navijaći medveda sve klubove poštuju.I nikad nisu nikog vređali.Makar su i gubili,ali ovo je nšta drugo.Izdat svoje suigraće.To se ne zaboravlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije