KAC STIŽE U LEDENU

Zanoški: Slavit ću gol, no neću provocirati...

'06.03.2012., Ledena dvorana Doma sportova, Zagreb - Prva utakmica doigravanja EBEL lige. Medvescak - Klagenfurt. Tucnjava igraca. Tom Zanoski. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
Marko Lukunic/PIXSELL
04.01.2013.
u 11:06

- Neće mi Raymond biti dodatan motiv, nemam mu što dokazivati, shvatio je u proteklih sezonu i pol koliko vrijedim i pridonosim momčadi - kaže Tomi

Prije točno tri tjedna kao bomba odjeknula je vijest da ljubimac Ledene Tomi Zanoški odlazi iz kluba. No, Zanoški se danas opet vraća u Ledenu, samo ovaj put u \"krivom\", bijelo-crvenom dresu KAC-a.

– Uh, bit će mi to vjerojatno najemotivnija utakmica u životu. Neće mi biti lako koncentrirati se na igru, Medveščak i Zagreb su mi u srcu i protiv toga ne mogu. Ali, vjerujte, zbog toga neću biti nimalo popustljiv prema Ouzasu, KAC je sada moj klub i učinit ću sve da pobijedimo u Zagrebu. Uostalom, borimo se za život, za prvih šest pozicija, pa nam je svaka utakmica kao play-off – kaže Zanoški.

Ušao u golgetersku formu

Hoćete li slaviti zabijete li gol Medveščaku?

– Slavio sam svaki gol u karijeri pa ću proslaviti i zabijem li gol Medveščaku. No, pritom sigurno neću nikoga provocirati.

Hoće li vam Raymond biti dodatni motiv?

– Nemam što dokazivati Raymondu, u proteklih sezonu i pol shvatio je on koliko vrijedim i pridonosim momčadi.

Zanoški je taman u prošlom kolu ušao u golgetersku formu, zabio je u utorak oba gola u pobjedi KAC-a 2:1 protiv Olimpije.

– Puno mi to znači za samopouzdanje, jer u prethodnim utakmicama ulazio sam u šanse, ali nisam zabijao.

Na kraju je poručio navijačima:

– Drago mi je da ću opet doživjeti atmosferu u Ledenoj, da ću vidjeti najbolju publiku na svijetu i neke drage prijatelje. Poručujem im da je iza mene teško razdoblje zbog rastanka od Medveščaka i neka nastave dalje s toliko žara podržavati klub.

Zanimljivo, Tomi je prošle sezone najveću tučnjavu \"odradio\" baš u utakmici protiv KAC-a. U masovnoj tučnjavi u prvoj utakmici polufinala glavni \"glumci\" bili su Prpić i Banham, ali i Zanoški je odlično obavio svoj posao. Istukao je jednog igrača KAC-a, a nakon utakmice rekao je:

Provociraju, pa plaču...

– Podbadali su, provocirali, udarali, no suci to nisu sankcionirali. Pa pogledajte te Kanađane koji igraju za njih. Tyler Scofield, Joey Tenute, pa što će oni? To su kukavice koji znaju samo provocirati. Većina igrača KAC-a je takva. Tuku, udaraju, puno pričaju, a onda kad treba stati nasuprot suparnika, plaču i pobjegnu – izjavio je tada Zanoški.

Šteta što će Tomi večeras biti na suprotnoj strani.

Dario Kostović propustio je posljednje tri utakmice zbog potresa mozga, no večeras se vraća na led. Nasuprot će mu stajati Zanoški, s kojim je inače vrlo dobar prijatelj.

– Ostali smo u kontaktu, čujemo se često, no pričamo samo o privatnom životu, ništa o hokeju – rekao je Kostović.

Kako će bivši suigrači i publika dočekati Zanoškog?

– Nemam pojma, ali bit će sigurno malo čudna situacija – zaključio je.

Iako je po prvom planu jučer trebao stići u Zagreb, Dustin Jeffrey nije došao.

– Zbog intenzivnih pregovora o NHL lockoutu, a dogovorom kluba i agenta igrača, na nekoliko je dana odgođen povratak Jeffreya. Nadamo se da će se priključiti 6. ili 11. siječnja – kažu u klubu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
14:25 04.01.2013.

To sokole.

Avatar Darko zg
Darko zg
12:00 04.01.2013.

mene više nema na tekmama medvjeda od kada je Tomi otišao,a niti će me više biti...

ZE
zeus10
13:30 04.01.2013.

Da bog da KAC-u napune mrežu s 10 golova. A on kaže da će kao slaviti gol. Stari moj ti si gadno zabrijao ako misliš da ćeš samo tako proći Kristana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije