Ice Fever

Zanoški: Zabio sam gol za roditelje koji su stigli iz Kanade

KHL Medveščak
Pixsell
09.01.2012.
u 09:50

Jedan od razloga zašto se Tomi Zanoški vratio u Zagreb nakon 18 godina bio je i što je želio doživjeti atmosferu u kojoj 15.000 navijača bodri Medveščak.

Prošle je godine Ice Fever gledao na Youtubeu, ovaj put je sve doživio na vlastitoj koži. Uz to je i zabio gol za konačnih 2:0 protiv Jesenica.

– Lijepo je bilo dobiti ovacije nakon gola. Igrao sam pred 18.500 navijača u Americi, ali ovi u Zagrebu milijun su puta glasniji. Čuju se i na ledu – rekao je Zanoški.

Majka i otac koji su jučer stigli iz Kanade bili su dodatan motiv za Tomija.

– Stigli su 15 minuta prije nego sam morao krenuti na utakmicu. Drago mi je što su gledali s tribine kad sam zabio gol u ovako ludoj atmosferi. Nisam ih dugo vidio, još od ljeta, no ostat će ovdje dva tjedna pa ćemo se napričati o svemu. Došli su u Zagreb drugi put u 20 godina – otkrio je Zanoški.

Napadač medvjeda priznao je da jučerašnja igra nije bila na najvišem nivou.

– Nismo igrali najbolju utakmicu, možemo puno bolje, ali najvažnije je ipak da smo pobijedili. Znali smo da neće biti lagano, no osigurali smo četvrtfinale, a to je najvažnije – zaključio je Zanoški.
 Strijelac prvog gola Greg Day je dodao:

– Djelovali smo lošije nego inače, ali možda nas je umorio prekjučerašnji put iz Beča, koji je zbog kvara autobusa trajao puno duže od planiranog.

Profesor Day otkrio je da nisu imali pojma da im pobjeda donosi ulazak među šest najboljih, odnosno siguran plasman u četvrtfinale.

– Iskreno, nismo imali pojma, uopće nismo razgovarali o tome prije utakmice.

Gosti su se malo bunili na (ne)kvalitetu leda.

– Atmosfera u dvorani bila je sjajna, no kvaliteta leda nije bila takva. To nas je ometalo u igri, no to nije glavni razlog našeg poraza – rekao je trener gostiju Varl, dok je Day dodao:

– Led nije bio na razini na kojoj inače treba biti pa je igra zbog toga bila sporija nego inače. Na nekim su mjestima nastale rupe, dok se na drugim dijelovima skupljao snijeg. No uvjeti za obje momčadi bili su jednaki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije