SVETINA OTKRIO

Zaposlili smo Kužeova sina jer Uefa to traži od nas

Marko Kuže
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
12.01.2014.
u 19:30

- Vjerujem da mlađi Kuže ima više opravdanih razloga, a svi znamo kakva je odnos pokojni Josip Kuže imao s navijačima - rekao je Svetina.

Sin pokojnog trenera Josipa Kužea, Marko, sljedećeg će tjedna početi raditi u Dinamu. Njega će klub iz Maksimirske zaposliti kao osobu koja će biti zadužena za vezu s navijačima.

- Bit će časnik, osoba za vezu s navijačima, iz više razloga. Jedan je što odnosi s navijačima nisu dobri, a mi želimo da budu bolji, drugi je što i Uefa traži od klubova da imaju takvu osobu u klubu - rekao je direktor Dinama Tomislav Svetina.

- A razloga da se netko postavi na određeno mjesto ima više, kao što ih ima i da se ne postavi. Vjerujem da mlađi Kuže ima više opravdanih razloga, a svi znamo kakva je odnos pokojni Josip Kuže imao s navijačima - dodao je Svetina, te zaključio:

- No, ne bih previše o tome, Marko će tijekom ovog tjedna biti predstavljen javnosti.

>> Za pomirbu s navijačima Dinamo doveo Marka Kužea

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar billybull
billybull
19:47 12.01.2014.

ok, ak je to sluzbeno trazeno od uefe, onda kuzim...mada mi nije jasno, zna li se stav I odnos svih velikih (ili vecih) klubova prema navijacima....

DU
Deleted user
12:30 14.01.2014.

Casnik?! S kojim cinom? Koja glupost! UEFA zna za Kuzea mladjeg!

SV
sven222
13:51 13.01.2014.

i ovi počeli kao i naše vlade i za svoje neke postupke tražiti u UEFa-i a drugi u EU-i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije