PRVA NESLAGANJA

Zarate prijeti odlaskom zbog Rejinih kritika

Mauro Zarate
AFP
17.02.2010.
u 16:04

Kritike trenera Edoarda Reje nisu dobro sjele argentinskom nogometašu Lazija Mauru Zarateu čiji je brat i agent Sergio zaprijetio odlaskom iz Rima.

Donedavni trener Hajduka uputio je u utorak kritiku 22-godišnjem napadaču, rekavši kako više igra za sebe nego za momčad. Sergio Zarate brzo je reagirao.

- Mislim da bi Maura trebalo ostaviti na miru jer je dosad u Italiji postigao 30 pogodaka - rekao je Sergio za Tuttomercatoweb.

- On je mlad, ali može igrati kako želi. Mislim da ga Reja još ne poznaje dovoljno, ali uskoro će shvatiti da bi ga stalno trebao držati u momčadi. Ali, ako mu Mauro nije potreban, neka trener razgovara s predsjednikom Claudijom Lotitom o raskidanju ugovora - dodao je agent.

Zarate je ove sezone u Seriji A postigao samo tri pogotka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije