NOGOTENIS

Zatek: Uz malo sreće mogli smo i stubu više

'nogotenis1_nnn_spo_291111'
''
30.11.2011.
u 08:31

Na 10. europskom nogoteniskom prvenstvu nastupilo je devet zemalja, a naša je reprezentacija osvojila dvije bronce

Veliki su uspjeh postigli hrvatski predstavnici na 10. europskom nogoteniskom prvenstvu koje se od 22. do 25. studenoga održalo na Cipru. Osim dvije brončane medalje u pojedinačnoj kategoriji i u paru, naša je reprezentacija bila četvrta u kategoriji tri igrača.

Izbornik Dubravko Zatek na Cipar je poveo Marka Sentu, Ivana Plechingera (NTK Donji Miholjac), Domagoja Zateka (NTK Dinamo), Marka Rusaca, Nenada Cvitana i Davora Rusaca iz NTK Ruhci. Hrvatski predstavnici osvojili su dva brončana odličja u pojedinačnoj konkurenciji i u paru. U pojedinačnoj kategoriji nastupao je Marko Senta, u paru Marko Senta, Ivan Plechinger i Domagoj Zatek, a u kategoriji tri igrača nastupali su Marko Senta, Ivan Plechinger, Marko Rusac, Nenad Cvitan i Davor Rusac.

– Imamo dobru reprezentaciju. Pokazali smo da se možemo nadigravati sa svima. Da je bilo malo više sreće, mogli smo postići još bolje rezultate, mogli smo stati na stubu više. Ipak, ovo je veliki uspjeh i zadovoljni smo svojom igrom – kazao je izbornik Dubravko Zatek.

Hrvatski reprezentativci izborili su polufinale u sve tri kategorije, ali su u borbi za ulazak u finale izgubili od Rumunja te su ostali u borbi za brončana odličja. U pojedinačnoj kategoriji Marko Senta pobjedom je nad Moldavcem osvojio broncu. U kategoriji parova brončanu medalju osvojili su Marko Senta, Ivan Plechinger i Domagoj Zatek pobijedivši odlične Makedonce koji su im uzvratili u kategoriji tri igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije