UDARAC PO DŽEPU

Zbog javnog tužakanja Perišić mora platiti 15 tisuća eura

Perišić Badelj (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
17.11.2012.
u 10:52

Klopp je prvo Perišiću poručio da se ne ponaša kao da je u vrtiću, a onda prvi puta otkako je u Dortmundu posegnuo za novčanom kaznom

Javno žaljenje na status u momčadi Ivana Perišića koštat će 15 tisuća eura! Vijest donosi njemački Bild, a u tekstu navode kako je naš reprezentativac prvi kojeg je Jurgen Klopp novčano kaznio otkako vodi Borussiju iz Dortmunda, još od ljeta 2008. godine!

Podsjetimo, Perišić je rekao kako misli da Klopp ima nešto protiv njega, da mu nije jasno zašto ne igra te kako pod hitno traži drugi klub. Klopp ga je prvo kritizirao s porukom da se ponaša kao da je u dječjem vrtiću, a sad mu \'\'zaljepio\'\' i novčanu kaznu.

Sportski direktor kluba Michael Zorc ne želi od svega raditi veliku priču.

- Na temu Perišića sve je rečeno. Ne trebamo od toga raditi sapunicu - rekao je Zorc.

>> Klopp Perišiću: Tužakaš se kao da si u vrtiću! Začepi i treniraj

Ključne riječi

Komentara 3

VI
virkom
11:56 17.11.2012.

E moj Ivane, pa koji se trener dao uplasiti, ucijeniti, ili slicno preko medija? Opralo te malo po dzepu za dobrotvorne svrhe, sad suti i treniraj, ali se nemoj cuditi ako do proljeca sjedis samo na klupi...

MM
mad max
12:22 17.11.2012.

Perisicu moj,,,,bolje ti je napusti dortmund a taj klopic je pravi debilcina! FCB

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
16:49 17.11.2012.

Za ovakvu glupu njušku 15 somova je premalo da shvati ko gura loptu a ko šefuje u klubu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije