ISTEKLA SUSPENZIJA

Zdravko Mamić u Splitu uživo slušao uvrede na svoj račun

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.11.2014.
u 15:07

Nakon izgreda u poljudskoj loži 22.ožujka kažnjen sa devet mjeseci zabrane dolazaka na sportska događanja u Splitu.

U svečanoj loži Parka mladeži pojavio se izvršni predsjednik GNK Dinama Zdravko Mamić jer mu je istekla zabrana prisustvovanja sportskim događajima u Splitu.

Naime, nakon izgreda u poljudskoj loži 22.ožujka kažnjen sa devet mjeseci zabrane dolazaka na sportska događanja u Splitu, ali mu je nakon žalbe na tu presudu kazna smanjena na šest mjeseci, što je uistinu rijetkost jer navijači koji se potuku na stadionu dobivaju zabrane od godinu dana, a ako su navijači Dinama onda ne mogu na Maksimir ni nakon toga jer ih klub postavlja na "crnu listu".

No tako je to kod nas, tko si može priuštiti odvjetnika najviše klase može i zaobići razne "zavrzlame". Kako god, Zdravko Mamić bit će u Splitu i bodrit će svoju ekipu te uživo slušati uvrede na svoj račun jer BBB su najavili da će u velikom broju na gostovanje, ali i na sve utakmice do kraja sezone.

Ali izvršni predsjednik je na to ionako navikao pa ga sigurno neće previše smetati. A prema izjavama, ne smeta ga ni sve lošija forma modrih, koji pod ravnanjem njegova brata igrački nalikuju na pojačanja koja dovodi posljednjih sedam godina - bez glave i repa. Tako je bilo i u Splitu, gdje je blijedi Dinamo odigrao 0:0.

>> Split nakon Rijeke zaustavio i Dinamo - završilo 0:0

Ključne riječi

Komentara 22

LI
list68
18:07 01.11.2014.

Morate znati da je "fuck russell", svojevremeno dobio "besplatnu kobasu" od Mamića, i sada će mu se bijednik, doživotno uvlačiti.

OL
olrajt
17:22 01.11.2014.

blijedi dinamo je i dalje na prvom mjestu ......a urlatori protiv Mamića i delje su jadni!!!!!.....i DOSADNI!!!!

JA
JackRussell
17:36 01.11.2014.

Novi član Udruge plaćenika, Vanja Deželić nastavlja pljuvati po najboljem hrvatskom klubu. Neka mu, ionako su današnji sportski novinari u ovoj zemlji kao i stanje u hajduku, jadni i bijedni. Dinamu čestitke na bodu na uvijek teškom gostovanju u Parku mladeži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije