POZNATA KAZNA

Žestoka kazna za trenera Cibalije koji je rasistički vrijeđao Soudanija

Cibalia Dinamo HNL Soudani
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
18.04.2018.
u 16:40

Zbog paljenja pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida, Hajduk je kažnjen novčanim iznosom od 15.000 kuna

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 29. kola HT Prve lige.

Kondicijski trener Cibalije Hrvoje Bradašić zbog vrijeđanja igrača Soudanija po završetku utakmice Cibalia - Dinamo, čime je počinio prekršaj iz članka 88. DP HNS-a, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna i zabranom obavljanja funkcije u trajanju od tri mjeseca. 

Kazna obuhvaća i zabranu pristupa klupi za pričuvne igrače, zabranu pristupa u svlačionice i službene prostorije kluba kao i prisustvovanje utakmicama u bilo kojoj funkciji u bilo kojem stupnju natjecanja HNS-a.

Isključeni igrači, Markus Pavić (Rudeš), Mato Grgić (Inter) i Dario Župarić (Rijeka) kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja te novčanim kaznama: Pavić mora platiti 3.000 kuna  (isključen zbog dvije opomene), a Grgić (prekršaj na suparniku u izglednoj prilici za pogodak) i Župarić (dva žuta-drugo isključenje u prvenstvu)  iznos od po 4.000 kuna.

Zbog paljenja pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na utakmici Inter - Hajduk, što predstavlja prekršaj iz članka 67. DP HNS-a, Hajduk je kažnjen novčanim iznosom od 15.000 kuna, a Inter kao organizator utakmice iznosom od 5.000 kuna.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
16:59 18.04.2018.

Ako je prva kazna bila 1.000,00, druga 15.000,00, treća pitaj boga koliko, onda za isti prekršaj kazne mogu samo rasti.... Poštenjačine, sjetite se: Varteks je vraćen u zadnju ligu, a Hajduk je aboliran!? Do kada metar neće biti iste dužine za sve???

KA
Karloho
16:54 18.04.2018.

Nikakva vrijeđanja nisu dozvoljena i treba ih sankcionirati,ali trebalo bi kazniti i Soudanija jer je glasno i javno psovao na utakmici,sto je i sam priznao.

U1
ursus_1212
16:51 18.04.2018.

Nepošteno. I ja bih isto da mi opsuje majku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije