Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJTEŽI TRENUCI

Životni krah velike svjetske zvijezde: 'Kako da sinu objasnim da mu je tata u zatvoru?'

Boris Becker arrives at Southwark Crown Court, in London
John Sibley/REUTERS
04.05.2022.
u 10:30

– Reći 12-godišnjaku da mu je tata u zatvoru bilo je najtužnije što sam napravila. Ali nisam mogla skrivati jer sada djeca imaju pristup YouTubeu i internetu. A internet je okrutan.

Njemački teniski velikan Boris Becker (54) prolazi najteže trenutke u životu. Osuđen je na londonskom sudu na kaznu zatvora u trajanju od dvije i pol godine zbog prikrivanja stotina tisuća funti imovine nakon što je proglasio bankrot. 

Becker je ranije ovog mjeseca osuđen po četiri optužbe prema britanskom zakonu o insolventnosti, uključujući neotkrivanje, prikrivanje i uklanjanje značajne imovine nakon stečajnog suđenja. Šesterostruki Grand Slam pobjednik proglašen je krivim za prijenos novca bivšoj supruzi Barbari nakon bankrota 2017. godine.

A sada se o ovoj temi oglasila Lilly Becker (45). Becker i ova nizozemska ljepotica razišli su se prije četiri godine, no nisu se razveli pa su službeno još uvijek u braku koji traje od 2009. godine.

– Još sam uvijek njegova supruga. Odvojena sam od supruga, no još uvijek smo u braku iako smo se razišli – rekla je Lilly Becker, a na pitanje voli li još uvijek Borisa, odgovorila:

– Naravno da volim.

Pitali su je kako se Becker osjeća u zatvoru.

– Dobro koliko može biti. Nije to hotel s pet zvjezdica, zar ne?

Lilly je teško objasnila svom 12-godišnjem sinu Amadeusu da je tata u zatvoru.

– Rekla sam da tata nije slušao zakon i da je u kazni. Morala sam slomiti svoje i njegovo srce i nikome to ne želim. To je bila najteža stvar koju sam morala napraviti s 12-godišnjakom. Nije to mogao shvatiti, još uvijek ne može – rekla je pa nastavila:

– Reći 12-godišnjaku da mu je tata u zatvoru bilo je najtužnije što sam napravila. Ali nisam mogla skrivati jer sada djeca imaju pristup YouTubeu i internetu. A internet je okrutan.

Inače, Boris Becker na suđenja u Londonu dolazio je sa sadašnjom partnericom i analitičarkom političkog rizika Lilian de Carvalho Monteiro. Ona je s trostrukim osvajačem Wimbledona u vezi od 2020. godine. Slavni Nijemac iza sebe ima dva braka i četvero djece.

>> Pogledajte i emotivni Ćirin govor

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:18 04.05.2022.

Toliku cifru "strckati" i završiti u bankrotu, te naposljetku u nezahvalnoj zatvorskoj poziciji - e tu treba i talenta, ma što god netko mislio o njegovom slučaju. To je nalik onim legendarnim scenama Tour de France-a, voze nizbrdo i još tjeraju pedalama bjesomučno.

RA
radolizem
13:17 04.05.2022.

Imam rješenje1 hrvatska treba preuzeti izvršavanje kazne zatvora, a sve ostalo je u domeni Ureda Predsjednika RH! Iva Majoli i Lille Bačić prikupljaju potpise, Rojs pokazuje dokumente kako je Becker 1992. donirao 2.000 dojčmaraka za obranu Hrvatske...

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:58 04.05.2022.

Kakav krah? Pa samo je utajio porez? U RH bi bio dobar ministar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije