IZBORNIK HRVATSKE

Zlatko Dalić posebno je pohvalio jednog vatrenog: Pogriješio sam sinoć, penali nisu bili lutrija

Rotterdam: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči sutrašnje utakmice protiv Španjolske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/47
19.06.2023.
u 13:42

Hrvatska nogometna reprezentacije sletjela je u Rotterdam u zagrebačku zračnu luku gdje su ih dočekli navijači i predstavnici medija

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se iz Rotterdama nakon što smo osvojili srebrnu medalju na final fouru Lige nacija. Dalićevi izabranici ponovno su ispisali nogometnu povijest Hrvatske i ostvarili sjajan uspjeh. U pet godina osvojili smo tri godine što je dakako veliki pothvat za bilo koju nogometnu velesilu. 

Izbornik Dalić podijelio je svoja razmišljanja nakon što je sletio u zagrebačku zračnu luku. 

- Ponosan sam na naše igrače, napravili su veliki rezultat. Moraju biti ponosni na ovih pet godina, na ono što je bilo u Rotterdamu i Ligu nacija. Doveli su sinoć 35 tisuća navijača u Rotterdam što je najviše gledatelja na jednoj utakmici izvan Hrvatske - rekao je izbornik Zlatko Dalić i dodao:

- Jučer sam rekao da su jedanaesterci lutrija. Pogriješio sam, jedanaesterci nisu lutrija, to je mentalna snaga. Žao mi je zbog starijih igrača, Modrića, Kovačića, Brozovića što nismo osvojili zlato. Žao mi je, no ponosan sam i idemo dalje.

GALERIJA Šef Realovih liječnika za VL objasnio Modrićev fenomen: 'Luka je unikatna vrsta čovjeka'

Rotterdam: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči sutrašnje utakmice protiv Španjolske
1/417

Bi li išta mijenjao u pripremi utakmice?

- Ne bih ništa mijenjao, velika borba je to bila. Ivan Perišić je odigrao sjajnu utakmicu kao bočni igrač, komunikacija među igračima je bila sjajna. Sve što smo trebali smo napravili.

VEZANI ČLANCI:

Hoće li Modrić i dalje igrati za Hrvatsku?

- Luka će sam odlučiti. Bilo je jako emotivno za njega jučer. Žao mi je zbog svih nas, ali posebno zbog njega. Imat će moju podršku što god odlučio. Mislim da nam treba jer smatram da ova generacija još nije sve napravila. Nisam ga jučer pitao, bilo je jako puno emocija. Pustite ga da se odmori.

Komentara 11

Avatar rubinet
rubinet
15:40 19.06.2023.

Čestitam na srebru, ali moglo se i bolje. Španjolska nije ono što je bila. Trebali smo igrati otvorenije.Za titulu je potrebna napadačka igra.

Avatar antikomunist2
antikomunist2
23:38 19.06.2023.

Ovako stoji u tekstu: " U pet godina osvojili smo tri godine"...... sumnjam da je Dalić to rekao!

DU
Deleted user
12:10 20.06.2023.

Kakve pametnjakoviće mi imamo i u ekonomiji,Politici a vidim ovde za nogomet.I onda se pitam ?????kad imamo ovakve stručnjake na ovim portalima zašto nam u ekonomiji i politici tako loše ide ,a kad vi ovi pametnjakovići bili i u nogometu to bi bila prava stvar, Haahahahhahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije