NAKON TEŠKE OZLJEDE

Zlatko Dalić veseli se povratku vatrenog: Drago mi je da je opet s nama

Neuruppin: Zlatko Dalić održao konferenciju za medije
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
23.09.2024.
u 12:18

- Zaista me raduje što je nakon teške ozljede opet s nama Mislav Oršić, koji se izborio za dobru minutažu u svom klubu, te će nam proširiti opcije na krilnim pozicijama. Rujan nas je napunio novom energijom i optimizmom te sada želimo zadržati taj dobar ritam protiv Škotske i Poljske.

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, pozvao je 25 igrača za utakmice protiv Škotske i Poljske koje će biti odigrane u listopadu u okviru Uefine Lige nacija.

Vatreni nastavljanju natjecanje u Ligi nacija domaćim susretom sa Škotskom 12. listopada u Zagrebu (18:00), a potom ih čeka gostovanje kod Poljske u Varšavi (15. listopada u 20:45 sati). Izbornik Dalić je za ovu akciju pozvao 25 igrača te je uputio šest pretpoziva (Nikola Vlašić, Marco Pašalić, Nediljko Labrović, Toni Fruk, Robert Ljubičić i Dominik Prpić).

- Logično je da smo ostali vjerni kadru koji je odradio kvalitetno okupljanje u rujnu, a dobro je što u odnosu na to okupljanje nemamo novih ozljeda odnosno da su se neki igrači vratili na teren. Nažalost, i dalje smo bez Juranovića i Stanišića na desnoj strani, no vjerujem da s ovim igračima to možemo dobro kompenzirati kao što je to bio slučaj i u rujnu - izjavio je izbornik Dalić.

- Zaista me raduje što je nakon teške ozljede opet s nama Mislav Oršić, koji se izborio za dobru minutažu u svom klubu, te će nam proširiti opcije na krilnim pozicijama. Rujan nas je napunio novom energijom i optimizmom te sada želimo zadržati taj dobar ritam protiv Škotske i Poljske. Svjesni smo da kroz ove dvije utakmice možemo napraviti značajan korak prema našem cilju, ali protivnike maksimalno poštujemo i znamo da ćemo do željenih bodova moći samo s jednakim pristupom, zajedništvom i fokusom kakav smo imali u Osijeku protiv Poljske - poručio je izbornik.

Popis igrača za utakmice sa Škotskom i Poljskom:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski

Obrambeni: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Martin Erlić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Kristijan Jakić, Martin Baturina, Petar Sučić, Nikola Moro

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Mislav Oršić, Marko Pjaca, Ante Budimir, Igor Matanović

Pretpozivi: Nikola Vlašić, Marco Pašalić, Nediljko Labrović, Toni Fruk, Robert Ljubičić, Dominik Prpić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije