Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U GORICI

Zna se što je Joe Šimunić vikao sucima, reagirali i iz kluba: 'P**** vam materina lopovska'

Zagreb: Rudeš i Slaven Belupo igraju 12. kolo prve HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
11.05.2024.
u 08:41

- Kako se ovakvi ili slični propusti ne bi ponovili, tražimo i očekujemo od nadležnih da se pravovremeno reagira suspendiranjem onih koji nisu dorasli biti častan djelitelj pravde - pišu iz Rudeša

Gorica je s 2:1 pobijedila Rudeš u prvom susretu 34. kola HNL-a. Iako su gosti poveli u 14. minuti pogotkom Alekse Latkovića, Gorica je preokrenula u drugom poluvremenu. Golove za domaće postigli su Ante Matej Jurić u 60. minuti, odnosno Josip Mitrović devet minuta kasnije. Poslije utakmice došlo je do incidenta, a nekoliko sati iza svega Rudeš je napisao priopćenje u kojem su jasno rekli što misle o svemu.

Podsjetimo, gosti se nisu mirili s nekim sudačkim odlukama sutkinje Ivane Martinčić i njenih pomoćnika, a posebno ih je razbjesnila situacija iz sudačke nadoknade u kojoj je, prema mišljenju ljudi iz Rudeša, Goričin Munksgaard kasno očistio jednu loptu koju je u gol poslao Vinko Petković. Trebalo je to biti 2:2, no sutkinja nije pokazala na centar.

Zbog svega toga trener Rudeša Davor Mladina nakon utakmice nije želio dati izjavu novinarima, a predsjednik kluba Josip Šimunić zaradio je prijavu VAR-suca Darija Bela u službenom zapisniku gdje je stajalo: "P***a vam materina lopovska" i "Smeće lopovsko." Bel je dodao i da je Šimunić upirao prstom u njega te galamio: "Svi ste vi lopovi!"

Inače, u priopćenju Rudeša stoji:

- Nažalost, po tko zna koji put svjedoci smo čudnih propusta djelitelja (ne)pravde na koje smo već u puno navrata skretali pozornost. Iako današnja utakmica našoj momčadi nije bila rezultatski značajna, zbog objektivnog informiranja nogometne javnosti moramo uputiti otvoreno pitanje: zašto djelitelji (ne)pravde na današnjoj utakmici nisu imali potrebu putem VAR sobe provjeriti je li u sudačkoj nadoknadi postignut pogodak? Zašto uopće onda postoji VAR soba i VAR tehnologija?

Kako se ovakvi ili slični propusti ne bi ponovili, tražimo i očekujemo od nadležnih da se pravovremeno reagira suspendiranjem onih koji nisu dorasli biti častan djelitelj pravde, jer samo će se takk otkloniti sumnja da postoje eventualni namjerni propusti i pristranost pri donošenju odluka - objavili su iz Rudeša.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
sttipe
13:51 11.05.2024.

Dok je igra u dinama, nije ga smetalo??

BA
Barba56
11:16 11.05.2024.

Ja , i ......

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
08:50 11.05.2024.

Intelektualac i europejac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije