TRENEROVA ODLUKA

Mamić neće kazniti igrače: Ni u jednom trenutku nisam pomislio na to

Zoran Mamić
Sanjin Strukic/Pixsell
30.04.2015.
u 13:35

'Njih dvojica nisu kažnjeni, niti će biti! Dapače, ni u jednom trenutku nisam napomenuo mogućnost financijske kazne za njih dvojicu.'

Dinamo je pobijedio Osijek 3:0 u 31. kolu i došao nadomak desetog uzastopnog naslova, ali sve je to potpuno palo u drugi plan. Arijan Ademi je zamijenjen u 31. minuti, a Junior Fernandes na poluvremenu.

"Ademija sam mijenjao zbog nervoze, već neko vrijeme tako reagira nakon nekih sudačkih odluka. Što se Juniora tiče, igrači se mijenjaju kada su ozlijeđeni ili s njima niste zadovoljni, a on nije ozlijeđen pa zaključite sami", rekao je trener Zoran Mamić nakon susreta.

No tu nije bio kraj manjim incidentima.

Ademi, koji je prilikom izmjene ljutito prošao kraj Mamića, skinuo dres i bacio ga na sjedalicu, se u svlačionici na poluvremenu verbalno sukobio sa Zokijem. Padale su teške riječi. Čileanac je pak bacao kopačke, a obojica su sa stadiona otišli prije kraja utakmice.

Dva dana poslije, a uoči jutarnjeg treninga, trener je održao sastanak s igračima i svima poručio da im je to posljednja opomena. S 'pobunjenicima' je razgovarao odvojeno, pomirili su se i poručili da više takvo što neće ponoviti.

A Zoran Mamić za Goal.com je otkrio da ih neće kazniti:

"Njih dvojica nisu kažnjeni, niti će biti! Dapače, ni u jednom trenutku nisam napomenuo mogućnost financijske kazne za njih dvojicu."

>> Kaos u svlačionici Dinama: Igrači se sukobili s Mamićem!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije