ZORAN MAMIĆ:

Naši mladi igrači su pokazali da zaslužuju ono što mi mislimo o njima

Dinamo
Foto: gnkdinamo.hr
1/3
29.01.2016.
u 19:54

'Vidjet ćemo kako će se razvijati utakmice ovdje, ali razmišljamo o tome da na dan utakmice protiv Shakhtara organiziramo još jednu utakmicu s njihovom mladom momčadi pa da dobiju još minutaže.'

Trener Dinama Zoran Mamić imao je razloga za zadovoljstvo nakon odlične utakmice i pobjede Modrih protiv Piasta.

- Apsolutno su naši mladi igrači pokazali da zaslužuju ono što mi mislimo o njima i to u ozbiljnoj utakmici protiv jake momčadi. Milina je imati takve mlade igrače...  Naravno, i sreća za klub – pričao je trener nakon utakmice pa nastavio o Henriqueza koji je odigrao jako dobro i upisao se u strijelce: - Sigurno da je to odlična vijest jer treba golove i sigurno će mu dignuti samopouzdanje.

Odlična predstava mladih igrača možda će im donijeti još jednu utakmicu: - Vidjet ćemo kako će se razvijati utakmice ovdje, ali razmišljamo o tome da na dan utakmice protiv Shakhtara organiziramo još jednu utakmicu s njihovom mladom momčadi pa da dobiju još minutaže – kaže trener pa zaključuje: - Naravno, mi moramo biti svjesni da se bliži nastavak prvenstva i moramo uigravati momčad, odnosno standardizirati ekipu.

>> Dinamo pobijedio Piast s momčadi čija je prosječna starost bila 18 godina!

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
20:13 29.01.2016.

Kako bi skojevci ,Jovanovićevci vodili klub. Sigurno bolje.

DU
Deleted user
09:50 30.01.2016.

Dobra ideja !Možda bi mogli organizirati da limači odigraju sa Hajdukom,tako da i oni nekoga pobjede ,nakon što su ih Puskas,Kocsic i Kubala jučer torpedirali !

Avatar delminium
delminium
20:15 29.01.2016.

Remetinac ekipa tik tak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije