Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Zoran Mamić: Pa neće Gvardiol igrati zato da bi Dinamo dobio bonus

Zoran Mamić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
30.09.2020.
u 16:51

- . Detalje ugovora ne treba iznositi. Joško ostaje igrač Dinama do daljnjega. Ne znam hoće li to biti do siječnja ili srpnja. On zaslužuje biti član Dinamove ekipe, on će sutra igrati. Ne zato da bi Dinamo dobio bonus, već jer je to zaslužio.

Trener Dinama Zoran Mamić i kapetan momčadi Arijan Ademi najavili su sutrašnju utakmicu s estonskom Florom u kojoj će modri tražiti prolazak u skupinu Europske lige.

- Ono što smo propustili je iza nas. Momčad je svjesna, i to ne treba kriti, da je Dinamo apsolutni favorit, ali da moramo respektirati protivnika. Vidjeli ste protiv Ferencvaroša što se sve može dogoditi. Radi se o protivniku koji je dominantan u svojoj ligi i koji igra ofenzivan nogomet. No, ovo je drugi nivo i očekujem da će drukčije igrati. Taktički su dobro obučeni, dobri su u prekidima i na to moramo obratiti pažnju - rekao je Zoran Mamić te se osvrnuo na Joška Gvardiola koji je potpisao za Leipzig.

- Dinamo je napravio sjajan posao oko Joška Gvardiola. Detalje ugovora ne treba iznositi. Joško ostaje igrač Dinama do daljnjega. Ne znam hoće li to biti do siječnja ili srpnja. On zaslužuje biti član Dinamove ekipe, on će sutra igrati. Ne zato da bi Dinamo dobio bonus, već jer je to zaslužio. 

Ademi je dodao:

- Nema lako ćemo. Veliki je ulog u ovoj utakmici i moramo ući sto posto unutra i plasirati se u Europa ligu. Nema unaprijed dobivenih utakmica pa tako nije ni ova. Mi jesmo favoriti, ali to moramo dokazati sutra na terenu.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
22:04 30.09.2020.

Sutra će se sve otvoriti i posložiti, britka i velika pobjeda, pa potom opet veliki i značajni rezultati u EL, od sada samo hrabro, ajmooo plavi, ale, ale Dinamo ale...

DI
Dinamenavek
18:33 30.09.2020.

Dinamo šampion!

SS
sokac sa drave
10:02 01.10.2020.

Gvardiol je za sada samo talenat koji se pokazao u juniorskoj konkurenciji.On je relativno spor sa viskom sedam osam kilograma pa se moglo vidjeti protiv madjara da ga je Uzuni pretrcavao kada se sjetio i uvjek mu je pobjegao.Otkada on igra u obrani dinamo pusi puno golova.Dinamovi celnici to dobro znaju i zato su se pozurili uzeti debelu lovu.Svaka cast upravi dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije