Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT Splitska momčad u potrazi za gostujućom formom

Žuti kod kuće u četvrtoj, a u gostima u prvoj brzini

Foto: Nino Strmotić
import
29.10.2008.
u 15:12

Košarkaši trenera Slobodana Subotića postigli su dosad polovičan rezultat. Kod kuće uvijek voze u četvrtoj brzini (pobjeda protiv Zagreba i FMP-a), a u gostima prolaze znatno lošije.

Ipak, treba kazati da su žuti imali tri vrlo teške utakmice u dosadašnjem tijeku regionalne lige, i to gostovanja kod Zadra, Budućnosti u Podgorici te Crvene Zvezde prošle subote u dvorani Pionir u Beogradu. Zadar je na neki način bio izuzetak. Tamo su domaćini tek u zadnjoj četvrtini "skršili" vrlo dobru igru i otpor Splićana da bi košarkaši trenera Subotića u Podgorici i Beogradu potpisali predaju nakon, kako će to mnogi reći, lošeg ulaska u igru.

To je u oba slučaja domaćinima omogućilo veliku prednost koju Splićani do kraja nisu mogli stići i eventualno okrenuti vodu na svoj mlin. Na obje utakmice dvojica Amerikanaca, Shannon i Grant, nisu bili na svojoj razini, odnosno protivnici su ih uspjeli svesti na svega nekoliko pogodaka.

Taj početni stres će, nadajmo se, tijekom natjecanja biti sve manji i manji pa bi Splićani mogli nastaviti s boljim igrama na gostovanjima, ali i kod kuće.

Sljedeći protivnik koji dolazi u Split je euroligaš Ljubljanska Olimpija.

- Imali smo možda najteže protivnike u nekoliko prethodnih kola. To su momčadi koje stručnjaci ubrajaju među kandidate za novu titulu, odnosno ekipe koje će biti među četirima momčadima na kraju natjecanja - kazao nam je trener Splita Slobodan Subotić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije