Opet o Barci

Mourinho: Guardiola zna na koji način Barcelona pobjeđuje

Guardiola mourinho
Reuters
18.04.2012.
u 14:28

– Guardiola je inteligentan momak i sve jako dobro zna – rekao je Mourinho

Trener Reala Jose Mourinho jednostavno ne može, a da svojom izjavom ne okrzne Barcelonu. Tako je bilo i nakon utakmice protiv Bayerna.

– Guardiola je inteligentan momak i jako dobro zna kako je Barcelona pobjeđivala posljednjih godina. On sve jako dobro zna i svjestan je toga – rekao je Portugalac kojemu se nije sviđao ni sudac na utakmici protiv Bayerna.

Ključne riječi

Komentara 4

ZW
zweistein
14:51 18.04.2012.

mou je kao malo dijete, ako ne dobije što hoće baci se na leđa i lupa nogicama krišteći i vrišteći. sada, ruža mamina, ide kod tete u vrtić ( pep ) koja mu uvijek da po guzi kad je zločest. a mou ne zna drugačije nego biti zločest, a teta zna samo po guzi....

Avatar poljicanin
poljicanin
17:34 18.04.2012.

Umjesto da bolje odgoji ili jos bolje izbaci iz ekipe igrače poput Marcela ili Pepea,ovaj bijednik stalno napada svakoga koga stigne.Gol iz zaleđa koji je primljen protiv Bayerna je sigurno mala nepravda,no lako je Real mogao završiti utakmicu sa 9 igrača(grubi prekršaji iza leđa,Ramos i Marcelo,samo na noge protivnika)-to njemu nije sporno.

SE
serđo
17:56 18.04.2012.

sudi li večeras ovrebo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije