'DALEKO JE OD TOGA'

Pele: Bayern nije najbolja europska momčad

Pele
Reuters
20.06.2013.
u 09:20

- Bayern mora održati uspjeh još četiri pet godina da bi to dokazao, poput Barcelone - smatra Brazilac

Legendarni Brazilac Pele i dalje \'tupi\' po svom. Ovoga puta iznenadio je izjavom na temu Bayerna, uvjerljivo najboljeg europskog kluba ove sezone.

- Biti pobjednik Lige prvakak nije isto što i biti najbolja momčad u Europi. Bayern mora održati uspjeh još četiri pet godina da bi to dokazao, poput Barcelone. To je učinio Santos u moje doba, a i Benfica, Ajax, Milan i Real imali su svoja zlatna razfoblja - smatra Pele.

Dolazak Guardiole u München po njemu je dobra stvar.

- Bayern je daleko od nošenja epiteta dragulj svog vremena, no možda će to uspjeti s novim trenerom koji je tako dominirao s Barcelonom - dodao je Pele.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije