Zora dubrovačka

Deša i Filip vode ljubav

zora dubrovačka
Foto: PR FOTO
1/5
07.05.2014.
u 15:31

Šiško uspije nagovoriti Mara i Juditu da pokušaju razgovarati s načelnikom te Maro i Judita odlaze u Grad..

Šiško uspije nagovoriti Mara i Juditu da pokušaju razgovarati s načelnikom te Maro i Judita odlaze u Grad. Pošto ne znaju gdje bi Lovro mogao biti, odlaze kod Dživa po informacije. No, on im govori kako ga je već prijavio policiji. Dživo se odlučio žrtvovati za obitelj i po cijenu zatvorske kazne. Nikola je pak odlučio potpisati papire za razvod. Nakon razgovora sa sestrom, shvaća da mu je jedino ona važna. Maris otvara poklon koji je Magdalena poslala Luki.

Kada vidi da je dobio Janin medaljon, uhvati je loš osjećaj. Počne strepjeti da će Jana doći i uzeti im dijete. Boris ju pokušava razuvjeriti, no Maris taj osjećaj ne napušta. Kao da sluti da se Jana, u zagrebačkoj bolnici, bori s osjećajem da je donijela krivu odluku. Adela je ohrabruje i nagovara da se vrati po dijete. Filip je došao kod Deše kako bi je obavijestio da Julijana nije pronašla ništa sporno u vezi s traženjem mita od pacijenata.

Deša poludi što je on to povjerio Julijani. Posvađaju se, ali ih u jednom trenutku ponese strast i vode ljubav. Nakon strasne pomirbe, Deša od Filipa traži da joj vjeruje i otjera zlu Julijanu. On joj to obeća te odlazi u ordinaciju gdje zatiče Julijanu kako kopa po dokumentaciji.

Foto: PR FOTO

>>Dživo u posljednji trenutak razdvaja Božu i Mara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije