Draguljareva kći

Feride luduje zbog Atifove odluke za rastavom

draguljareva kći
Foto: PR FOTO
1/5
06.08.2014.
u 15:28

Dok se Ata trudi objasniti svoju poziciju Ajšen, istodobno ga zabrinjava i Feridino stanje. Feride luduje zbog Atifove odluke za rastavom...

Dok se Ata trudi objasniti svoju poziciju Ajšen, istodobno ga zabrinjava i Feridino stanje. Feride luduje zbog Atifove odluke za rastavom.

Neslihan, koja sazna da će Savaš svoju kolekciju Nostalgija ponuditi tržištu, pretvara to u priliku te obavijesti Ajšen. Ajšen još jedanput biva povrijeđena zbog Savaša...

Noć veličanstvenog nakita postaje pozornica za pokazivanje jačine ljubavi. Dok Feridina vijest uzrokuje šok večeri, Ajšenin dolazak na prijam s Fatihom naljuti Savaša. Neumjesno iznenađenje s kojim se susretne Ajšen stvara veliku napetost između Savaša i nje. Za Savaša Atamana vrijeme je da uzme stvari u svoje ruke dok Ajšen nema pravo govora.

Foto: PR FOTO

>>Serhat Teoman: Ne volim one čiji ego dospijeva u prvi plan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije