zora dubrovačka

Filip je zgrožen kada mu se Julijana pokaže u svom pravom svjetlu

zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/5
08.05.2014.
u 14:59

Dživu nedostaje Adela te ju nazove u Zagreb. Iako i dalje gaji duboke osjećaje prema njemu, Adela odbija javiti se na Dživov telefonski poziv

Judita i Maro su zadovoljni Dživinim obećanjem da će svjedočiti protiv Lovre, unatoč tome što time i sebe izlaže opasnosti i mogućnosti da i sam završi u zatvoru.
Kesovije nakratko odahnu zbog razvoja situacije i prijave Lovra, ali onda se u Konavlima pojavljuje Božo koji zaprijeti Dijani - sve će im uništiti ako Dživo Knego ne odustane od svjedočenje protiv Lovre Kordića.

Dživu nedostaje Adela te ju nazove u Zagreb. Iako i dalje gaji duboke osjećaje prema njemu, Adela odbija javiti se na Dživov telefonski poziv, te nastavlja brinuti o Jani, kako ne bi mislila na Dživa. No, Jana bježi iz bolnice. Rastrgana grižnjom savjesti jer je ostavila dijete, razmišlja o samoubojstvu.

Filip je zgrožen kada mu se Julijana pokaže u svom pravom svjetlu. Suočena s njegovim konačnim odbijanjem i optužbom za uzimanjem mita, Julijana ispred Sonje optuži Filipa da on stoji iza svega te ih Sonja oboje privodi na ispitivanje. U međuvremenu, Deša dolazi u bolnicu gdje saznaje da je Filip optužen za primanje mita.

>>Deša i Filip vode ljubav

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije