Zora dubrovačka

Slaven dovede Borisa Maris

zora dubrovačka
Foto: PR FOTO
1/6
30.04.2014.
u 15:00

Tonko umire, a Filip pruža Deši emocionalnu podršku koju ona u svojoj boli ne odbija. U trenutku najveće bliskosti prekida ih Julijana...

Tonko umire, a Filip pruža Deši emocionalnu podršku koju ona u svojoj boli ne odbija. U trenutku najveće bliskosti prekida ih Julijana. Deša otjera Filipa, nakon čega, razočaranu i tužnu Dešu, posjećuje Bojka. Neutješna Deša prepušta se emocijama i slama u njenom naručju.

Prva berba cvijeća je gotova i Maro je sretan što su Judita i Zora s njim. Judita mu kaže da se vraća u Konavle, no Šiška ovo brine jer zna da opasnost od kamatara kojima duguje novac nije prošla. Nudi Maru da on proda cvijeće. Slomljen dugovima i prijetnjama, Šiško okrade vlastitog sina kako bi vratio makar dio novca. Dživo je nervozan jer ne može pomoći Šišku dok ne sazna tko mu je partner pa se istresa na Adelu, koja ni ne sluti u kakve poslove je upleten njen budući suprug.

Dživo se neugodno iznenadi kad shvati da je njegov partner Lovro Kordić. Maris je sama s Lukom i u malom dječaku pronalazi novu snagu i životnu radost nakon uznemirujućeg Slavenovog poziva. Iz trenutka nježnosti s Lukom prene je kucanje na vratima. Maris otvara Slavenu, koji pod rukom drži neprepoznatljivog Borisa.

Foto: PR FOTO

>>Maris se zbližava s Borisovim sinom, ali ne želi da to itko primijeti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije