IZGUBIO OD DONSKOJA

Ćorić ispao u prvom kolu, slijedi mu pad na ATP ljestvici

Borna Ćorić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
20.10.2015.
u 13:00

Ćorić je bio postavljen za šestog nositelja, a ovim bi porazom trebao pasti osam mjesta na ATP ljestvici i od ponedjeljak biti 47. igrač svijeta.

Borna Ćorić nije uspio proći prvu prepreku na ATP turniru u Moskvi. Izbacio ga je domaći igrač Jevgenij Donskoj sa 6:4 i 6:4.

Rus, 118. igrač svijeta koji je dobio pozivnicu za ovaj turnir, u drugom je gemu napravio break, ali mu je Borna odmah u sljedećem uzvratio. Nakon toga je Donskoj kod 2:2 još jednom oduzeo servis našem tenisaču i osvojio prvi set. Nakon toga je kod 4:4 u drugom napravio break što mu je bilo dovoljno za pobjedu. Meč je trajao sat i 27 minuta.

Ćorić je bio postavljen za šestog nositelja, a ovim bi porazom trebao pasti osam mjesta na ATP ljestvici i od ponedjeljak biti 47. igrač svijeta. Najbolji plasman mu je bio 33. mjesto na svijetu.

>> Ivan Dodig nije dopustio iznenađenje, plasirao se u drugo kolo

Komentara 6

IV
ivanjoksimovic
13:53 20.10.2015.

Sve je pocelo onom izjavom da kada igra dobro igra kao Novak, a da kada igra lose, onda vise lici na Murray-a. Decko, ti si od tog Murray-a (koji je po ELO rangu medju top 30 igraca u istoriji tenisa), svetlosnim godinama daleko, i po talentu i po ostvarenim rezultatima.

UM
umnjak
15:12 20.10.2015.

Moj Borna, okani se ti plasticnih sponzoruša i skoncentriraj se na tenis!

IV
IvanDrago
13:40 20.10.2015.

Jel to ovaj mali što treba da bude novi Novak Đoković? Pa kako je ispao od 118og na sveru i to čovek došao sa wild card-om! Biće bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije