Završni Masters

Evo što je Đoković rekao nakon što je deklasirao Čilića u Londonu

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
10.11.2014.
u 23:14

Đoković u skupini igra još protiv Wawrinke i Berdycha, a s dvije pobjede osigurao bi prvo mjesto na kraju sezone

Novak Đoković u prvom je kolu završnog Mastersa deklasirao Marina Čilića sa 6:1, 6:1. Bio je to meč u kojem hrvatski tenisač nije pružio veliki otpor, a Srbin je najavio da je spreman obraniti naslov.

– Bio je ovo veliki meč za mene. Čilić je osvajač US Opena i ima jako puno samopouzdanja, ali uspio sam kontrolirati njegov servis i vratiti puno toga, što je bio ključ ove pobjede – rekao je Đoković i dodao:

– Mnogo sam radio na svom servisu, kao i na vraćanju tuđih i zbog toga se mogu bolje nositi s dobrim serverima poput Marina – zaključio je prvi tenisač svijeta.

Đoković u skupini još igra protiv Wawrinke i Berdycha, a s dvije pobjede osigurao bi prvo mjesto na kraju sezone. Čilić, pak, u susretima protiv istih igrača još uvijek može izboriti polufinale.

>>Đoković razbio Čilića sa 6:1, 6:1 za samo 55 minuta igre!

Komentara 65

DO
dobar
23:42 10.11.2014.

nemislim da je itko i ocekivao da ce Cilic pobjediti Dokovica pa to se znalo unaprijed , da je Cilic imao bilo kojeg drugog protivnika mozda je imao sanse u drugi krug ali sa Dokovicem od ovih tamo nema nii jedan sansu Dokovic ce odnjeti pobjedu. T o je momentalno stvarnost tenisa nema veze sa politikom ili nacijom to se mora priznati da je Dokovic momentalno najbolji.

AJ
ajam
00:05 11.11.2014.

Sve prostake treba izbaciti sa ovih komentara, pod HITNO. Nije se tu digodila nikakova =bomba=. Objektivno, bez obzira na ishod ovog turnira, Djokovic i Federer su iznad ostalih ucesnika turnira. i oni mogu imati trenutak slabosti pa izgubiti igru, aliigru, ali njihov prosjek je iznad prosjeka ostalih ucesnika. Molim komentatore da prekinu sa rasipanjem primitivizma , poticanjem mrznje i svim drugim drugim provokacijama koje nemaju veze sa sportom. Jedan od tih je komentator - s one strane dinare-.

Avatar spira
spira
07:41 11.11.2014.

Zašto se toliko protiv Ćilića. Nije sramota izgubiti protiv najboljeg. Nije lako igrati protiv Nb1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije