Azijska liga

Ivanišević zna kako treba s Rafterom, pogledajte sjajne poteze!

19.07.2014., Umag - Egzibicijski mec na 25. Vegeta Croatia Openu na kojem su nastupili Goran Ivanisevic, Thomas Muster, Henri Leconte i Mansour Bahrami. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
07.12.2014.
u 10:22

- Zbilja je u dvorani bila sjajna atmosfera. Igrao sam jako dobro protiv Pata, kad nekoga dobijete nekoliko puta onda u novi meč ulazite s puno samopouzdanja - kazao je Goran

Azijska teniska liga preselila je jučer u New Delhi, a "naši" UAE Royalsi zaigrali su kao preporođeni. Marin Čilić postigao je dvije, a Goran Ivanišević još jednu pobjedu za visok konačni trijumf nad Singapore Slammersima sa 29:16. Već na otvaranju meča Čilić se lako obračunao s Lleytonom Hewittom sa 6:3. Nakon toga su on i Nenad Zimonjić u susretu parova nadjačali Hewitta i Kyrgiosa sa 6:2. Patrick Rafter postao je već stara mušterija Gorana Ivaniševića, ovaj put bilo je čak 6:2 za pobjednika wimbledonskog finala iz 2001. Goran je sjajnim potezima koji su dizali na noge posjetitelje u Areni Indire Gandhi poveo čak sa 5:0, ali potom je ipak dopustio suparniku da osvoji dva gema.

Uspješni su bili i Zimonjić i Kristina Mladenović u miksu pobijedivši Hantuchovu i Kyrgiosa 6:4 a jedinu pobjedu za Singapurce ostvarila je Hantuchova protiv Caroline Wozniacki sa 6:5.

- Zbilja je u dvorani bila sjajna atmosfera. Igrao sam jako dobro protiv Pata, kad nekoga dobijete nekoliko puta onda u novi meč ulazite s puno samopouzdanja - kazao je Goran, a Marin je dodao:

- Na preporuku trenera odigrao sam malo sporije i opuštenije i to je bio dobar način. Dva dvostruka poena dala su meču posebno uzbuđenje i na kraju zbilja mogu biti zadovoljan.

Komentara 3

MA
marichmladen
10:59 07.12.2014.

Majstor ostao majstor!

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
11:16 07.12.2014.

Koji pravi hrvat Ivanišević koji je novce odnio za Monaco?? Pa hrvatine prave se trebaju interesirati za pravog hrvata i gazdu hrvatske svetinje Zdravka Mamića ili pravog hrvata Jakova Faka koji sjajno trči i puca u ponosnom dresu slovenske biatlonske reprezentacije..

Avatar comandante
comandante
10:49 07.12.2014.

dvorska luda bio i ostao, tko ovo gleda svaka mu čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije