Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala nezgoda

Pogledajte kako je Đoković sam sebe pogodio u glavu!

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
18.05.2015.
u 08:56

Srećom, ništa ozbiljnije nije se dogodilo, a srpski tenisač mogao je nastaviti sa slavljem.

Novak Đoković više je problema imao nakon finala ATP-a u Rimu nego u samom meču protiv Rogera Federera. Srpski tenisač uvjerljivom je igrom pobijedio 6:4, 6:3 i osvojio svoj 56. turnir u karijeri, četvrti zaredom.

A nakon toga slijedila je ceremonija proglašenja pobjednika i podizanje pokala, a organizatori su Đokoviću pustili krivu verziju himne "Bože pravde". Nakon toga došlo je i do dijela u kojem se otvara šampanjac, ali prvi tenisač svijeta imao je malih problema pa se pogodio čepom u glavu. Srećom, ništa ozbiljnije nije se dogodilo, a srpski tenisač mogao je nastaviti sa slavljem.

Pogledajte video...

>>Đoković još jednom u finalu slomio velikog Federera pa mu pustili pogrešnu himnu!

Komentara 7

RA
ratkovucetic
10:41 18.05.2015.

Ne može mu niko ništa.Jedan je Novak Đoković

01
011sale
15:59 18.05.2015.

Jel ste sad srećni?

PE
peugeot
16:40 18.05.2015.

Moj, Hrvoje, a sto volis da izmisljas, o, moj Hrvoje ! Malo ga je sampanjac poprskao po licu i to je sve. Ja mislim da si ti od one dvolitarske i vrlo skupe boce sa "Moët" sampanjcem vidio - samo cep ! No, ti si kao i svi novinarcici zeljni senzacionalizma prizeljkivao da "Jokera" strefi cep iz boce. A sto nisi vidio onu galantnu stvar kad je kamermanu dao da malo otpije sampanjca ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije