UOČI ROLAND GARROSA

Nadal: Đoković je apsolutni favorit u Parizu

Rafael Nadal Wins Roland GarrosSpain's Rafael Nadal won the Men Final against Spain's David Ferrer 6-3, 6-2, 6-3 in the French Tennis Open 2013 in Roland-Garros Stadium, Paris,France on June 9th, 2013. Photo by Art Seitz/ABACAUSA.COMArt Seitz Photo: Press
Press Association/Pixsell
03.05.2015.
u 00:30

- U ovom trenutku Novak Đoković apsolutni je favorit za osvajanje Roland Garrosa. Pritisak je na meni jer želim osvojiti 10. naslov, ali i na Đokoviću, koji želi kompletirati Grand Slam - rekao je Nadal.

Iako je devet puta osvajao Roland Garros i najuspješniji je tenisač na zemlji, Rafael Nadal (na slici) ne smatra sebe favoritom na zemljanom Grand Slam turniru u Parizu. Ističe:

- U ovom trenutku Novak Đoković apsolutni je favorit za osvajanje Roland Garrosa. Pritisak je na meni jer želim osvojiti 10. naslov, ali i na Đokoviću, koji želi kompletirati Grand Slam. No, to su dvije različite vrste pritiska. Volio bih biti u Novakovoj koži jer je on osvojio sve najvažnije turnire u sezoni. No, situacija će se promijeniti ako ja u Madridu i Rimu uđem u formu.

>> Federer: Nadal je za mene i dalje glavni favorit na Roland Garrosu

Komentara 3

PE
peugeot
14:19 03.05.2015.

Koji je ovo licemjer ! U stvari, on hoce da pritisak RG prebaci na "Jokerova" ledja ! Samo da Novak bude zdrav i sve ce biti, nadam se, OK. Pa i taj famozni Roland Garros.

01
011sale
01:32 03.05.2015.

U pravu si Nadal.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
13:35 03.05.2015.

Upravo tako, ako uđe u formu, Nole je u gabuli i zato se pazi jer Nadal upravo pili naopako. Mada i ja vjerujem da je došlo vrijeme da Nole digne RG jer je Nadal stvarno u najlošijoj formi u zadnjih par godima, ali se on nekako bađ uvijek digne za RG

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije