'čilićev servis na karibima'

Srbijanski mediji: Đoković je rastužio i hrvatske nogometaše

masters
Foto: Press Association/PIXSELL
11.11.2014.
u 10:30

Prvom srpskom tenisaču očito se žurilo na večeru pa nije mogao dugo igrati s pobjednikom US Opena, napisao je BBC.

Prvo kolo Mastersa u Londonu, u kojem su se susreli Marin Čilić i Novak Đoković s velikim zanimanjem popratili su i srbijanski mediji.

Tako Blic piše da je Đoković efektno krenuo u odbranu naslova na završnom Mastersu održavši Čiliću tenisku lekciju, a da je poraz rastužio i hrvatske nogometaše koje u Londonu očekuje utakmica s Argentinom. Još se dodaje kako nezadovoljstvo lošom Čilićevom igrom nije mogao sakriti ni njegov trener Goran Ivanišević.

B92 navodi da je srbijanski tenisač u oba seta bio superioran.

- Nikakve neizvjesnosti nije bilo, ali lijepi potezi nisu izostali – u petom gemu prvog seta Novak je odigrao dva spektakularna udarca - piše B92.

'Đoković vs ponos Hrvatske 11:0 - Noletova povijesna pobjeda u Londonu' naslov je koji je osvanuo u Telegrafu.

Naravno, ogledom Čilića i Đokovića pozabavili su se i brojni svjetski mediji.

- Đoković ne zna za poraz u O2 Areni od 2011. godine. Bio je nervozan na prvom servisu u prvom setu pa se Čilić nadao da će to iskoristiti, ali nakon pola sata igre Đoković je sjajnim i preciznim udarcima grabio prema pobjedi, napisao je BBC, a nakon brzog završetka meča svom Facebooku dodao:

- Prvom srpskom tenisaču očito se žurilo na večeru pa nije mogao dugo igrati s pobjednikom US Opena.

Čilića nije štedio niti Telegraph.

- Ovaj meč je sigurno bio razočaranje za sve one koji su se nadali pravom natjecanju. Opet, imali smo tu privilegiju da smo gledali dominaciju jednog tenisača koji je u zastrašujućoj formi. Možda je Čilić mislima na Karibima, njegov servis sigurno jest.

>>Ovo sigurno nisam očekivao, ništa mi nije išlo od ruke

>>Evo što je Đoković rekao nakon što je deklasirao Čilića u Londonu

Komentara 18

TT
tik tak
13:03 11.11.2014.

Nikoga Đoković nije rastužio dapaće on je jednostavno bolji od Čilića i cim prije on to shvati bolje za njega!!! Đoković je veliki igrac i ja ga kao takvoga cijenim a nisam nikad cuo da je rekao nešto ružno o Hrvatima dakle želim mu srecu!!!

RA
ratkovucetic
13:55 11.11.2014.

Ma ljudi manite se ćorava posla jedan je Novak Đoković.Ponos Srbije.Čilić je dobar dečko dobar i igrač tenisa ali protiv Novaka ne ide.Deprimirajuće zvuči 11:0

Avatar fircik
fircik
13:28 11.11.2014.

Ne kaze se srbijanski nego srpski! Postoji li hrvatijanski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije