Otežavajuća okolnost

A. Sparks: Ubačeni srpski policajci ometaju rad Eulexa na Kosovu

kosovo (1)
Anto Magzan/Pixsell
14.09.2012.
u 08:02

Sparks je kazao da imaju mnoštvo informacija i dokaza koje će rado podijeliti s vlastima u Beogradu

BEOGRAD – Velika smetnja za učinkovitiji rad Eulexa na sjeveru Kosova jesu operativci MUP-a Srbije i drugih srpskih službi sigurnosti. Mi znamo da su oni na sjeveru, a to je, između ostalog, u suprotnosti s rezolucijom 1244 VS UN, iza koje stoji i Srbija. To ometa provođenje naših ovlasti i to se mora promijeniti – rekao je beogradskom dnevniku Danas Andy Sparks, zamjenik šefa kosovske misije EU.

Na pitanje raspolaže li misija EU nekim preciznijim informacijama ili čvrstim dokazima o nazočnosti pripadnika srpskog MUP-a i državne sigurnosti na Kosovu, Sparks je odgovorio da imaju mnoštvo informacija i dokaza koje će rado podijeliti s vlastima u Beogradu, a na inzistiranje novinara Danasa neka kaže je li Eulex zbog toga kontaktirao s prijašnjom vladom Srbije i što je ona učinila, Sparks je kratko izjavio da je tema bila pokretana, a stotine operativaca još su na Kosovu.

Komentara 16

Avatar cros
cros
08:40 14.09.2012.

Srbija vodi specijalni rat tamo kroz ubacivanje raznih zlikovaca njihovih tajnih službi!

AN
Antiflašist
09:26 14.09.2012.

Tamo se moraju skrivati u ilegali, a ovdje, pa ovdje su oni vlast .Pogledajte samo nesrazmjer udjela srpske manjine u Hrvatskoj s postotkom udjela srpske manjine u vladi i uredu predsjednika, hrt-u, drzavnom odvjestnistvu,sudstvu, pa ce vam sve biti jasno. Kakve li ironije da nakon izgubljenog rata vode drzavu protiv koje su ratovali a mrze je i dan danas.

VE
velikazmija
08:27 14.09.2012.

koliko ih je u hrvatskoj na svim položajima pa možda oni i brišu komentare to su milanovićeva braća srbi niko nesme da lože misli o njima a kamo li da ih bije -samo oni mogu što hoće zajedno sa braćomo sa braćom iz hrvatske --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije