primila terapiju

Akcija spašavanja: GSS-ovci staricu prevezli u dom zdravlja

spasavanje,hgss,karlovac,ogulin,snijeg (1)
Facebook HGSS
12.02.2013.
u 18:12

Ni hitna pomoć ni vatrogasci nisu se uspjeli probiti do starice kojoj su bili potrebni lijekovi

Nakon što hitna pomoć rano poslijepodne nije uspjela probiti do Mazina kod Gračaca kako bi jednoj starici dala lijekove nužne za život, upućen je poziv vatrogascima, no nakon što se ni oni zbog velikih snježnih nanosa nisu uspjeli probiti, desetak HGSS-ovaca s dva vozila krenulo je oko 15.30 sati prema snijegom odsječenom Mazinu. Oko 17 sati probili su se kroz nanose snijega i stigli do njene kuće.

– Starica je vozilom HGSS-a prevezena do doma zdravlja kako bi primila terapiju te će biti odlučeno hoće li zbog jačeg napada astme biti hospitalizirana u zadarskoj Općoj bolnici – izvijestili su iz HGSS-a.

>> Pripadnici HGSS-a ralicama izvlačili izletnike s Dinare

 

Komentara 5

OB
-obrisani-
18:42 12.02.2013.

kaj je ovo avto ide za njimi a oni vljecu covjeka??????????

OB
-obrisani-
18:58 12.02.2013.

Nije to baka...to je vuk....

KA
kasuv
19:16 12.02.2013.

kad sam prije 10 dana vidi super auto HGSS vž registracuje kako me prije zaboka pretiće pitao sam se zar tu službu ima i vž,jasno svaka županija, u ovoj zemlji inspektora agencija ,spasitelja i svi mogučih zaštitnika sve je mogućee važno da si na državnim parama,da uzmeš top i sve to središ,bez toga nema sreće sa ovim nametnicima poz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije