UHIĆEN JE

Alkoholizirani vozač izazvao požar kod Šibenika: Zapalio mu se auto u prometnoj nesreći

Šibenik: Gori borova šuma u blizini bolnice i obiteljskih kuća
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/18
19.08.2024.
u 14:14

Materijalna šteta prouzročena požarom još nije potpuno utvrđena, ali se očekuje da će biti znatna

Šezdesetčetverogodišnji muškarac izazvao je tešku prometnu nesreću 15. kolovoza na cesti između Vrpolja i Perkovića, dok je vozio pod utjecajem alkohola s koncentracijom od 2,46 g/kg. U nesreći je došlo do samozapaljenja automobila, što je prouzročilo širenje požara na okolno područje. Požar se proširio na 17 hektara zemljišta, zahvativši 700 stabala maslina, građevinski kontejner i brod na suhom vezu.

Policijski službenici Policijske postaje Šibenik odmah su proveli kriminalističko istraživanje kojim je potvrđeno da je osumnjičeni svojim neodgovornim ponašanjem doveo u opasnost živote i imovinu. Nakon dovršenog istraživanja 17. kolovoza predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske uz kaznenu prijavu. Materijalna šteta prouzročena požarom još nije potpuno utvrđena, ali očekuje se da će biti znatna.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Izbio požar na turističkom jedrenjaku u Šibeniku

Šibenik: Gori borova šuma u blizini bolnice i obiteljskih kuća
1/18
Ključne riječi

Komentara 1

SU
SULUD
20:15 19.08.2024.

A neki dan članak gori radi klimatskih promjena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije