Crno more

Američki desant - Vojnu silu demonstriraju nedaleko od Krima

SAD vojna vježba
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/14
20.03.2014.
u 20:30

SAD neće poduzimati vojnu intervenciju protiv Rusije: na ukrajinsku krizu odgovorit će snažnim sankcijama usmjerenim prema Kremlju, poručio je američki predsjednik Barack Obama.

SAD neće poduzimati vojnu intervenciju protiv Rusije: na ukrajinsku krizu odgovorit će snažnim sankcijama usmjerenim prema Kremlju, poručio je američki predsjednik Barack Obama.

Istodobno, na samo nekoliko stotina kilometara od Krima, u vodama Crnog mora, američki i rumunjski vojnici izvode zajedničku vježbu na raketnom razaraču USS Truxtun. Taj ratni brod opremljen je za nošenje 96 raketa i torpeda i posebnog radarskog sustava. Riječ je, ipak, tek o demonstraciji američke vojne sile.

>>Ukrajinski vojnici na Krimu u opasnosti: 'Napad je počeo'

>>EU blago prema Putinu: Ako se stanje pogorša uvest će trgovinske sankcije Rusiji

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 33

IC
ice12
20:53 20.03.2014.

Manite se zveckanja oruzjem. Svi ratovi protiv Rusije su unaprijed izgubljeni.

Avatar superhik74
superhik74
21:07 20.03.2014.

U borbi protiv zraka Amerikanci odnjeli veliku pobjedu. Jedini je problem sto zrak ne moze uzvratiti paljbu.

BJ
Ben Juda Talmudan
20:38 20.03.2014.

SAD neće poduzimati vojnu intervenciju protiv Rusije: na ukrajinsku krizu odgovorit će snažnim sankcijama usmjerenim prema Kremlju, poručio je američki predsjednik Barack Obama. Gledam naslov i ne mogu vjerovati ????! Ljudi moji pa ovi su Rusi mučka đubrad i rasturiliili bi Amere i NATO u Crnom Moru kao zečeve.Neće njima niti pasti na pamet da izazivaju.Manite se Rusa i ćorava posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije