Andrej Plenković:

'Sve što se u ovom trenutku događa pripada političkoj odgovornosti predsjednika Karamarka'

Andrej Plenković
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
14.07.2016.
u 08:18

Na pitanje kako on komentira financiranje HDZ-a ruskim novcem, Plenković je odgovorio da će odgovarati za poslovanje HDZ-a od kada postane predsjednik

Andrej Plenković, jedini kandidat za predsjednika HDZ-a, rekao je u Rijeci komentirajući pitanja oko financiranja stranke da je sve što se u ovom trenutku događa pripada politčkoj odgovornosti bivšeg predsjednika stranke Tomislava Karamarka, prenosi Novi list.

Na pitanje kako on komentira financiranje HDZ-a ruskim novcem, Plenković je odgovorio da će odgovarati za poslovanje HDZ-a od kada postane predsjednik.

– Vodit ću se s tri temeljna načela – financiranje mora biti zakonito, odluke koje se donose o prihodima ili rashodima moraju biti transparentne i da predsjedništvo kao kolektivno tijelo o tome bude informirano te da budemo odgovorni. Pazit ćemo od koga u kojemu trenutku i iz kojih razloga primamo kredite ili pozajmice. Stavit ću tu točku. Sve što se u ovom trenutku događa pripada političkoj odgovornosti predsjednika Karamarka. Ja ću odgovarati za budućnost jer sam se zbog budućnosti HDZ-a i Hrvatske kandidirao – rekao je, između ostalog, Plenković.

>> Brkić prvi u drugoj, a Hasanbegović u šestoj jedinici? Deveta izborna ne želi 'dotepence'!

>> 'Podzemni obračuni u HDZ-u moraju prestati, samo idu Milanoviću naruku'

Komentara 35

KA
kasio
09:23 14.07.2016.

Pametni lopovi idu medu ljevicara.....njima medija, pravosudje dopusta ama bas sve kao u slucaju pranje novca Zorana Milanovica. Ili kao druga opcija da budes deklarativno desnicar ali u stvarnost ljevicar kao Sanader i Plenkovic.

DM
drug marin
09:37 14.07.2016.

Lopovi, okupatori makli link koji sam stavio gdje pise Milanovic bio na policiji zbog pranja love. Banda lopovska stiti vođu bande lopovske, skupa ce te u Rsmetinec bando komunistička samo brišite, brisali ste nas i 45-te ali niste nas izbrisali!!

MR
mrgud55555
09:15 14.07.2016.

Partijski mediji sve znaju o Milanoviću i njegovoj hobotnici i šute. Nevjerojatan mi je taj strah medija ili mediji zbog svjetonazorske bliskosti Milanoviću toleriraju lopovluk. Ovo što je Milanović drpio iz sdp-a je sitniš, pravu lovu su braća Milanović strpali u džepove pogodovanjem oko posla s vjetroelektranama, lobiranjem za tvrtke koje surađuju s poslovnjacima iz južne amerike itd. Milanoviću i Cvitanu te ostalim Milanovićevim slugama u pnuskoku i dorhu je mjesto u Remetincu. Nažalost, propuštena je velika prilika da se Milanovićevu mafiju razotkrije, trebao je Orepić biti agresivniji. Uglavnom, mediji i represivni aparat te mnoge institucije su pod nadzorom Milanovića i ako se ta kriminalna spodoba dokopa vlasti, Hrvatska tone u kriminalnu diktaturu i mrak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije