Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za ne povjerovati

Argentinka se udaje za čovjeka koji joj je ubio sestru blizanku

Josip Šimunić
Foto: AFP
1/2
21.12.2012.
u 23:00

Edith Casas smatra da Victor Cingolani, koji je osuđen na 13 godina zatvora, zapravo nije kriv

Edith Casas, 22-godišnja Argentinka kojoj je prije dvije godine ubijena sestra blizanka, šokirala je obitelj - odlučila se udati za čovjeka koji joj je ubio sestru, prenosi Daily Mail.

Victor Cingolani dobio je 13 godina zatvora za ubojstvo svoje bivše djevojke, manekenke Johane Casas, u južnom gradu Picu Truncadu. Marcosu Diazu, koji je u vrijeme ubojstva bio u vezi s Johanom, suđenje za ubojstvo počet će iduće godine.

Vjenčanje će se održati u domu mlade Edith. Nazočit će mu samo dvoje kumova, no bit će prisutno i nekoliko naoružanih policajaca koji će Cingolanija dopratiti i otpratiti natrag u zatvor.

Majka Marcelina tvrdi da je Edith psihički oboljela te da je izdala obitelj. - Ono što će Edith učiniti ne može se opisati riječima. Kriva je za strašnu izdaju - kaže majka.

No, Edith tvrdi da Cingolani nije kriv.

- Victor nije nasilna osoba, a ja nisam luda. Nemam nikakvih dvojbi o vjenčanju. Volimo se - kaže Edith, koja podržava njegovu žalbu sudu. Naime, Cingolanijem odvjetnik Lucas Chacon tvrdi da su opušci pronađeni kod Johanina tijela pripadali Diazu, te da su svi svjedoci optužili upravo njega.

- Razumijem stav Johaninih roditelja, ali Edith se ne udaje za ubojicu. Udaje se za čovjeka koji je osuđen u pravosudnom skandalu. Sve što želimo je pravda - kaže odvjenik.

Komentara 4

KA
karambita
11:13 22.12.2012.

Joj, samo da moja Semsa ovo ne procita....jadan li sam ako ovo pronadje

VA
Vucin Apostol
09:46 22.12.2012.

Žene...

OB
-obrisani-
16:59 22.12.2012.

ne znamo sigurno sta je posredi ,i dali je doista kriv ovaj covjek za ubistvo.ali niti da je to ljubav, mislim da se ova sestra zeli osvetiti ali je izabrala misteriozan plan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije