Tragedija u New Yorku

Australski diplomat igrao 'pad povjerenja' pa pao sa sedmog kata

Napad u New Yorku
Reuters/PIXSELL
16.11.2017.
u 16:37

Julien Simpson (30) pao je s terase na sedmom katu zgrade u blizini Clinton i East Houston ulica u srijedu rano ujutro

Australski diplomat preminuo je nakon što je pao sa zgrade na Manhattanu tijekom opasne igre povjerenja, izvijestila je njujorška policija.

Julien Simpson (30) pao je s terase na sedmom katu zgrade u blizini Clinton i East Houston ulica u srijedu rano ujutro.

Simpson i još nekoliko drugih ljudi bili su na vrhu zgrade i gledali poznatu zgradu Empire State Building koja je bila obojena u dugine boje kada je 30-godišnjak zavrtio jednu ženu i razljutio njezina supruga.

Kako bi dokazao svoju vjerodostojnost, ponudio mu je da odigraju 'pad povjerenja'. Otišao je do ruba terase, nagnuo se, no kada je uhvatio muškarčevu ruku, poskliznuo i pao na drugi kat te na mjestu preminuo.

Policija je odmah došla na mjesto događaja te su izvijestili kako su svi u trenutku nesreće bili pod utjecajem alkohola.

Julien Simpson radio je kao dužnosnik u australskom odjelu Ujedinjenih naroda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije