Magda Smrkulj pobjednica je igre “3 ključa sreće”

‘Baka, niš ne buš dobila!’, unucima ostavljam - sve

3 ključa sreće
Marko Prpić/Pixsell
11.12.2009.
u 20:00

Nakon što su stan, automobil i novac “poslali” u Gajnice, Franka Batelić i Ištvan Varga izvukli su i četiri utješne nagrade – Sonyjeve LCD televizore.

– Danas sam kupila božićnu srećku, dobila deset kuna i pomislila: “Ovo je prvi put da nešto dobijem.” I bila sam sretna. Nešto kasnije zazvonio je telefon i postala sam bogatija za dvosoban stan, automobil i stotinu tisuća kuna – prepričava Magda Smrkulj, dobitnica Večernjakove igre “3 ključa sreće”.

Vjerna Večernjem listu
Iako će zli jezici komentirati da nijedna igra sreće nije i jamstvo sreće, 71-godišnja umirovljenica iz Gajnica danas se uvjerila da je za ostvarenje snova potrebna jaka želja. I ustrajnost!

– Godinama čitam Večernji list, ali, eto, nisam osvajala. Dok sam, kao i svaki drugi put, strpljivo izrezivala kupone i spremala ih na stranu, moj unuk osnovnoškolac klimao je glavom i kroz uzdah govorio: “Baka, niš ne buš dobila!”. Dio nagrade sad ću podijeliti i s njim, mojim Franom – kaže gospođa Smrkulj. No, nije Fran jedini kojeg je razveselila bakina uranjena “božićnica”. Njezina četiri anđela, unuci Marija, Anja, Božidar i Fran Ljilja, na popisu su budućih nasljednika.

– S kćeri ću se dogovoriti kako ćemo podijeliti dobitak. Unuke su mi studentice, imam koga “staviti” u stan – tvrdi Magda Smrkulj. Za sebe, tiho je rekla, ne traži ni čarape jer sve što ima voli podijeliti s bližnjima.

– S obitelji ću i slaviti – rekla je i danas ujutro kad su je o osvojenoj nagradi obavijestili natjecatelji šoua “Ples sa zvijezdama” – Franka Batelić i Ištvan Varga.

Franka donijela sreću
– Kad sam bila mala, igrala sam TV igru Hugo, no nisam bila sretne ruke. Evo, zato sam ovaj put usrećila nekoga drugog... Divan osjećaj – rekla je 18-godišnja Franka, a s njom se složio i Ištvan. Njih dvoje gospođu Smrkulj “preselili” su u Špansko u stan površine 64,24 četvornih metara. Uz vrt i parkirno mjesto 71-godišnjakinja je dobila i Mazdu2 1.3i CE Pro s radiouređajem i metalik bojom, a da sve to opremi i poveže u jednu cjelinu pomoći će 100.000 kuna na potrošačkoj kartici Visa Societe Generale – Splitske banke d.d.

No nije Magda Smrkulj jedina koja je danas slavila. Zagrepčani Ana Vukelić i Miroslav Naglić, Dražen Vlašić iz Bestovja te Ivica Milosavljević iz Daruvara nazdravit će šampanjacem. Među tisućama kuverata, njihove su izvučene za četiri utješne nagrade – KDL-40W5500 LCD TV Bravia Sony.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije