Večernjakov maraton: Gradonačelnik će trčati u čast Dana nezavisnosti

Bandić: Pas Rudi pratit će me u još dvije kampanje

bandić
Goran Stanzl
09.10.2009.
u 00:33

Nitko nije uspio do vrha doći s Bandićem i njegovom ekipom. Zlata Mück i producent Radija Antena Denis Kralj do Puntijarke stigli su desetak minuta nakon ekipe koja upravlja gradom.

Pripremu za 18. Večernjakov maraton u nedjelju zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić odradio jučer na sljemenskoj Bikčevićevoj stazi s voditeljicom Radija Antena Zagreb Zlatom Mück u čijoj se emisiji građani mogu prijaviti da budu suparnici gradonačelniku na prvih pet kilometara utrke.

Disciplina za uspjeh
Krenuli smo u šest sati. Staza se nije vidjela, povremeno bi je netko osvijetlio mobitelom kako ne bi zapeo za korijen stabla.

– Osamnaesti maraton trčat ću za osamnaest godina Hrvatske. On je u čast Dana nezavisnosti – nije izostavio simboliku Bandić. Hodanjem, bolje rečeno trčanjem, na Bikčevićevoj stazi Bandić održava kondiciju. A da ne zabušava, uvjerili smo se jučer. Nitko nije uspio do vrha doći s Bandićem i njegovom ekipom. Zlata Mück i producent Radija Antena Denis Kralj do Puntijarke su stigli desetak minuta nakon ekipe koja upravlja gradom, a mi i producentica Ana Junger odustali smo nakon pola sata. Tko živi uz cigarete i kavu i sat vremena hodanja dnevno, što obično prakticiramo, gradonačelnikov tempo može uz najbolju volju pratiti tek petnaestak minuta. Iako osam godina stariji, bolji od šefa je Davor Jelavić, pročelnik za izgradnju grada kojemu bi i mladići mogli pozavidjeti na kondiciji.

– Ne bih mogao izdržati tempo rada da nisam ovako discipliniran – objasnio je Bandić koji sa sobom uvijek vodi ljubimca Rudija, a pridruži im se i Rudijev brat Toto kojega je Bandić darovao Robertu Ljutiću iz svog ureda.

– Prije me u kampanjama pratio Rudijev otac Bill. Osam i pol godina bio je sa mnom, po njemu sam vidio kako starimo. Rudi je sa mnom prošao samo prošle izbore, a čekaju ga još dvoji – poručio je Bandić kako planira dobiti prve sljedeće izbore te se opet kandidirati za istu funkciju.

Zajedničko tuširanje
Iako su mu građani do sada četiri puta dali povjerenje da vodi grad, gradonačelnik ljubav i povjerenje podjednako daje ljudima i psima. Nije uzalud nastala izreka da je pas najbolji čovjekov prijatelj.

– Ja i Rudi se skupa tuširamo. Dok se ja tuširam, on sjedi i po njemu curi voda, a onda operem njega – opisao je njihovu zajedničku higijenu prvi čovjek grada.

Ključne riječi

Komentara 18

HO
horton
03:45 09.10.2009.

Mogu se kladit da se ovi drugi iz grada ne bi bavili planinarenjem da nema Bandića :)

TH
thevoice
07:05 09.10.2009.

zivim za taj dan kada ce ovoga bandica strefit kakav infarkt da vec jednom prestane sa tim bahacenjem i samohvalisanjem ,kada ce vec jednom i na njegova vrata USKOK zakucati , mislim nikada ,toliko je ta mafija povezana sa sluzbama reda da je to skoro pa nemoguce . ako nisu pokucali sanaderu,sukeru,dropulickoj,pasalicu,rajicu,mamicu,i ostaloj bandi zasto bi njemu ,zar ne?

AG
Agramer198
03:35 09.10.2009.

Rudi za gradonačelnika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije